hocam s25 ultra çıkacak iyi güzel eyvallahta yazılım olarak oxygenOs>One ui aralarında dağlar kadar fark yok sadece kamera farkı var ben kamerayla fazla işi olan bir adam değilimhocam senin yerinde olsam s25 ultrayı beklerim oda ortalamada o civarlarda bir fiyatı olur
sd elite samsung a özel olarak overclocklanıyor
Bide siz bu telefonu ne için kullanıcaksınız oda önemli
kamera
oyun vb ?
hocam android telefonlarda imei işi biraz daha sıkıntılıhocam s25 ultra çıkacak iyi güzel eyvallahta yazılım olarak oxygenOs>One ui aralarında dağlar kadar fark yok sadece kamera farkı var ben kamerayla fazla işi olan bir adam değilim
"APK indiremiyom Apple çöp" tayfadaysan niye Apple aldın kral sen yav.kalmamam normal o özgürlük yok yani hiç bana uygun değil
""Snapdragon elite var bide
OneUi > OxygenOs mu şaka mı yapıyorsun hayatında hiç eline oneplus telefon aldın mı? Oneplusun düşük fiyatlı telefonları bile seni 4-5 sene kasmadan rahat götürür. Samsungda şu an babam s24 ultra kullanıyor telefondan aşırı rahatsız köşeli tasarımı olsun sisteminde yaşanan buglar olsun hiç alınası bir telefon değil samsung ve apple(bana göre değil ama kullanana saygım var)""
Apple fanbot falan değilim ama amiral gemisinde en güncel işlemci dışında ne bekliyorsun? Ve cidden 8 Gen 3 ve ya 8 Gen w hatta 8 Gen 1 ile 8 Elite farkına ihtiyacın var mı? Yapacağın Max iş İnstada gezmek, PUBG oynamak, onu da düşünmüyorum. Benim için tek etken yazılım. Yazılım olarak da sıralama benim için iOS = OneUİ ≥ OxygenOs
Bug falan mı varmis? Dayı haklı çıkmak için kolpalama dünyada, forumlarda "OneUİ bug'ları" diye başlık göremezsin gelmiş kime ne anlatıyorsun. OnePlus 5 kullandım, çok keyifli çok kaliteli bir cihazdi oneplus'ı çok severim. Bu arada iOS = OneUİ ≥ OxygenOS derken bu üçünü kiyaslamadim bunlar zaten benim Top3 telefon yazılımlarımOneUi > OxygenOs mu şaka mı yapıyorsun hayatında hiç eline oneplus telefon aldın mı? Oneplusun düşük fiyatlı telefonları bile seni 4-5 sene kasmadan rahat götürür. Samsungda şu an babam s24 ultra kullanıyor telefondan aşırı rahatsız köşeli tasarımı olsun sisteminde yaşanan buglar olsun hiç alınası bir telefon değil samsung ve apple(bana göre değil ama kullanana saygım var)
adam büyük veya eşittir demişOneUi > OxygenOs mu şaka mı yapıyorsun hayatında hiç eline oneplus telefon aldın mı? Oneplusun düşük fiyatlı telefonları bile seni 4-5 sene kasmadan rahat götürür. Samsungda şu an babam s24 ultra kullanıyor telefondan aşırı rahatsız köşeli tasarımı olsun sisteminde yaşanan buglar olsun hiç alınası bir telefon değil samsung ve apple(bana göre değil ama kullanana saygım var)