Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless 4.699 TL

tarikuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Ra
Birtek DTS adımını yapmamıştım. Daha iyi oldu ama silah sesleri baya inceldiği için uzun vadede rahatsız eder mi bakmak lazım. DTS öncesi Cloud 2 Kabloluya 100 puan versem Cloud 3'e 70 verirdim. Şimdi 85-90 civarı veririm. Özellikle müzik performansı arttı ama yine de müzik zevki çok düşük. Teşekkürler.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
Kullanmadım. Önerdiğiniz bir ayar varsa deneyeyim.

Gecikme bakımından kesinlikle yok.
Tek fark gecikme dimi hocam bu 24 bit muhabbetleri vs her şey aynı ikisinde?

tarikuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Ra
Gecikmeyi pek hissetmedim, video filan izledim, gece birkaç CS2 maç atarım o sırada daha net anlarım.

hamburkus

80+
Vatanbilgisayar'dan 4600'e bugün mağazadan teslim olacak şekilde aldım. Heyecanlı bir şekilde teslim almaya gittim ama eve dönüş sonrası büyük hüsran yaşadım.

Cloud II kablolu kullanıyordum açıkçası çöpe atılmış 4600TL gibi bir şey oldu. Güncelledim ses ayarlarını filan yaptım ama nafile.

İzlenimlerim:
1. CS2 Oynarken silah sesleri Cloud II kabloluya göre daha baskın, ayak sesleri daha zor duyuluyor. Kalabalık bir çatışmada ayak seslerini zor duyar oldum, bazen hiç duyamıyorum.
2. Cloud 2'de sesler daha tok, Cloud 3'te daha gerçekçi. Ama sesin temizliği bakımından Cloud 2 daha iyi.
3. Yüksek bass isteyen müziklerde rezalet, kafama geçireyim keyifle basslı müzik dinleyeyim derseniz yanlış kulaklığı aldığınızı farkedeceksiniz.

Daha önce Cloud 2 kablolu kullanmamış olsam belki iyi derdim CS2 için ama maalesef kablodan kurtulacağız diye israf edilen 4600TL oldu... Bu hevesle geçecek olanlar sakın geçmesin.

İnşallah yakın zamanda bozulur da iade ederim. Zamanında Razer klavyem için böyle demiştim 3 ay içinde bozulmuştu iade etmiştim :)
Kardeşim sizin gibi kullanıcılar yüzünden insanlar kararsız kalıyor mesajımı beğen akşam sana dolby acces ayarı atıcam o şekilde ayarla o zaman tekrar değerlendir

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Oğuz
Vatanbilgisayar'dan 4600'e bugün mağazadan teslim olacak şekilde aldım. Heyecanlı bir şekilde teslim almaya gittim ama eve dönüş sonrası büyük hüsran yaşadım.

Cloud II kablolu kullanıyordum açıkçası çöpe atılmış 4600TL gibi bir şey oldu. Güncelledim ses ayarlarını filan yaptım ama nafile.

İzlenimlerim:
1. CS2 Oynarken silah sesleri Cloud II kabloluya göre daha baskın, ayak sesleri daha zor duyuluyor. Kalabalık bir çatışmada ayak seslerini zor duyar oldum, bazen hiç duyamıyorum.
2. Cloud 2'de sesler daha tok, Cloud 3'te daha gerçekçi. Ama sesin temizliği bakımından Cloud 2 daha iyi.
3. Yüksek bass isteyen müziklerde rezalet, kafama geçireyim keyifle basslı müzik dinleyeyim derseniz yanlış kulaklığı aldığınızı farkedeceksiniz.

Daha önce Cloud 2 kablolu kullanmamış olsam belki iyi derdim CS2 için ama maalesef kablodan kurtulacağız diye israf edilen 4600TL oldu... Bu hevesle geçecek olanlar sakın geçmesin.

İnşallah yakın zamanda bozulur da iade ederim. Zamanında Razer klavyem için böyle demiştim 3 ay içinde bozulmuştu iade etmiştim :)
Dolby ile EQ ayarı yap. Bu gibi kulaklıklarda EQ yapmadan düzgün ses yakalayamazsın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Oğuz

tarikuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Ra
Kardeşim sizin gibi kullanıcılar yüzünden insanlar kararsız kalıyor mesajımı beğen akşam sana dolby acces ayarı atıcam o şekilde ayarla o zaman tekrar değerlendir

Deneyeyim lütfen, 20 yıllık bilgisayar hayatımda hiçbir kulaklığım için EQ ayarı yapmak zorunda kalmamıştım :)

Bu arada CS2'de maç attım iyiydi DTS ayarından sonra ama yine de Cloud 2 tadı yok. Belki benim alışkanlığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek fark gecikme dimi hocam bu 24 bit muhabbetleri vs her şey aynı ikisinde?
Gecikme yok. CS2 için OK bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırmızısını sevenler için güzel fiyat.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
alinir mi kullananlar memnunmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri