Neler Yeni

🔥İndirim Havit Gamenote H2002E Pro (3.5mm) Oyuncu Kulaklığı 1099₺🔥

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd

Ekran görüntüsü 2025-01-27 015410.png

Ekran görüntüsü 2025-01-27 014436.png

Ben yılbaşı öncesi 1380'e almıştım. Genel anlamda gayet memnunum. Bu fiyata 60mm sürücüler, 64Ohm empedans ve Hi-Res ses desteği oldukça iyi. Müzik için çok ideal olmadığını belirteyim, ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir de. Basları derin ve yoğun hissettiriyor.
Test ettiğim sistemin ses kartı çok iyi değildi; kaliteli bir ses arayüzüyle çok daha iyi hale getirilebilir ses performansı.
Konforu idare eder, biraz baskı yapıyor gibi gelmişti ama zamanla daha rahat geldi.
Ses yalıtımı beklentimin üzerindeydi.
Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi.
Tasarımı da fena değil. Mikrofonu da yine fiyatına göre idare eder.
7.1 mevcut değil ama bende Dolby Atmos olduğu için zaten sanal 7.1'den daha iyi sonuç veriyor. Ses kasmak için gayet uygun ve yeterli. Ben gayet iyi sonuç aldım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-27 015410.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-27 015410.png
    246.6 KB · Hit: 1,651
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
ömer
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ben yılbaşı öncesi 1380'e almıştım. Genel anlamda gayet memnunum. Bu fiyata 60mm sürücüler, 64Ohm empedans ve Hi-Res ses desteği oldukça iyi. Müzik için çok ideal olmadığını belirteyim, ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir de. Basları derin ve yoğun hissettiriyor.
Test ettiğim sistemin ses kartı çok iyi değildi; kaliteli bir ses arayüzüyle çok daha iyi hale getirilebilir ses performansı.
Konforu idare eder, biraz baskı yapıyor gibi gelmişti ama zamanla daha rahat geldi.
7.1 mevcut değil ama bende Dolby Atmos olduğu için zaten sanal 7.1'den daha iyi sonuç veriyor. Ses kasmak için gayet uygun ve yeterli. Ben gayet iyi sonuç aldım.
güzel kulaklıktır bu fiyat bandında alan alsın

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Vaga
Arkadaşlar Ergonomisi nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emil aslan

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alacaktım lakin 7.1 yok demişsin çok önemli değil mi oyuncuyum

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,224
İsim
Abdullah Aydoğdu
H2002D alıp iade etmıstım, kafama sıgmamıstı asırı dardı. 2002P modeli ondan da darmış.
Bu da dar gibi duruyor. Neden adam akıllı ergonomik, rahat kulaklık yapmıyor inatla anlamıyorum bu firma.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
H2002D alıp iade etmıstım, kafama sıgmamıstı asırı dardı. 2002P modeli ondan da darmış.
Bu da dar gibi duruyor. Neden adam akıllı ergonomik, rahat kulaklık yapmıyor inatla anlamıyorum bu firma.
Kafası küçük olanlar için rahat kulaklık hocamda benide rahatsız ediyor az buçuk

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Özdener
Sennheiser gsp 300 den geçilir mi 5 nci senesi olacak oyun için?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Arkadaşlar Ergonomisi nasıl ?
İlk başlarda kafamın üzerine baskı uyguluyor gibiydi ancak bir süre sonra alıştım ve pek rahatsız etmemeye başladı. Bu konuda hassas olanlar için uygun değil kulaklık. Ayrıca gün içinde uzun saatler kullanılacaksa sıkıntı yaratabilir de.
Alacaktım lakin 7.1 yok demişsin çok önemli değil mi oyuncuyum
PUBG gibi battle royale oyunlar dışında önemli değil bana kalırsa. CS türevi rekabetçi oyunlar stereo ile de gayet iyi oynanıyor. İleride çevresel ses sunan uygun fiyatlı ses kartı bakılabilir istenirse.
Kulaklık dar gelmedi bana, önceki kulaklığım XPG Precog S gibi sıkmıyor hiç. Kafa çok büyük değilse rahatsızlık vereceğini zannetmiyorum. Ama kafa bandı özellikle daha rahat olabilirdi, o konuda katılıyorum.
Ses kartı iyiyse ve 7.1 olması şart değilse alınır.
Sennheiser gsp 300 den geçilir mi 5 nci senesi olacak oyun için?
Konforu çok rahatsız etmediği sürece geçilmese de olur gibi.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Özel bir ses kartım yok MSI PRO H610M-G anakart ile performans alabilir miyim? Bir de kafam büyük çok rahatsız eder mi acaba? VXE V1 biraz sıkıyordu mesela. Uzun zamandır da düzgün bir kulaklık arayışındayım @Lloydˢᵗᵉʳ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,131
Üyeler
167,258
Son üye
Yutuliti
Top Bottom