🔥İndirim I5 12400F RTX 4060 Ti Sistem 25.499 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,141
Rtx 5bin serisi oncesi buna girilirmi simdi yeni sistemler cikacak fiyat iyi ama yeni rtx ler olmasa alirdim hemen

i5 14400F özelleştirmesini ucuz yapmaları çok iyi olmuş. Kasayı Vento'ya işlemciyi i5 14400F'e çekince 27.500 TL'e gayet ideal bir sistem oluyor.

Kasa gayet iyi bence işlemcide aynı zamanda bir kule tipi takviyesi ile kusursuz bir sistem olur

Rtx 5bin serisi oncesi buna girilirmi simdi yeni sistemler cikacak fiyat iyi ama yeni rtx ler olmasa alirdim hemen
Daha üst modeller gelecek de xx60'ların çıkışına daha var. Fiyat ve özellikler de duyurulmadı. Hemen gelmez yani o zamana kadar piyasa ne olur ne olmaz malum.

i5 14400F özelleştirmesini ucuz yapmaları çok iyi olmuş. Kasayı Vento'ya işlemciyi i5 14400F'e çekince 27.500 TL'e gayet ideal bir sistem oluyor.

Stoğu bitmese taksitle alabilirdim aslında tüh

Daha üst modeller gelecek de xx60'ların çıkışına daha var. Fiyat ve özellikler de duyurulmadı. Hemen gelmez yani o zamana kadar piyasa ne olur ne olmaz malum.
mart gibi gelecek diyorlar nisan mayis gibi de sistemler cikmaya baslasa iyi olur benim de isime geliyor

hocam modart youtube kanalını yaptığı sistemlerden uzak durun derim kullandığı malzemelere bakarsanız hepsi giriş seviyesini de altı hiç gerek yok

Geri