Neler Yeni

Hangi tozu almam gerek

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alkan Köroğlu
Estağfurullah hocam sıkıntı yok da siz meseleyi hepten yanlış anladınız. Konuyu açıp tavsiye isteyen de ben değilim bana protein tozu ve ya creatin tavsiye etmenize gerek yok. Konuyu ilk sayfadan okursanız konuyu açan arkadaşın farklı biri olduğunu, benim de ona tavsiye veriyor olduğumu görürsünüz. Bu dedikleriniz de konuyu açan arkadaş dikkate alsın onu da belirtelim. Bende 3 senelik amatör vücut geliştirme hayatımda 3 senenin ardından yanlışlıkla da olsa tavsiye almış oldum :)
Hocam kusura bakmayın tavsiyem size değil yanlış anlaşıldım telefonda olduğum için arkadaşın doğrudan mesajları okuyacağını bildiğim için onun mesajını alıntılamadan hepsini bir arada yazmış oldum bi kusurumuz olduysa affola herkesin sporu kendine.

Aquamen

80+ Bronze
@Çatlı Reis marka ismi veremem bende bu işe gireceğim için tedarikçilerini biliyorum
ekstra eski kız arkadaşımın ailesinin supplement firması vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
Hocam benim ilk başladığım zaman, bundan yaklaşık 3 sene önce zayıflamamda etkisi oldu. Eğer fazla kilon varsa kullanabilirsin. Ama kolay zayıflayabilen, rahatça kalori açığı yaratabilen biriysen gerekli değil.
hocam çok zorlanmıyorum protein oceandan almıstım limonata gibi geldi ayrıca idmanda mdiemi bulandırdı

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Arif
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan