Neler Yeni

Boş Kasa Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Tayfun Balım
Ucuz diye dar, kalitesiz, hava almayan kasa tercih etmeyin. Kullanacağınız ekran kartının uzunluğuna göre maksimum gpu uzunluğu ve (eğer kullanacaksanız kule tipi soğutucu yüksekliği) veya desteklenen maksimum radyatör uzunluğuna bakın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önü mesh
Rgb kontrolcü
Üstte 360mm radyatör
4 adet fan
Sisteme göre de model değişir ekran kartı uzunluğu soğutucu boyutu anakart boyutu vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Suleyman
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman direkt ATX kasa alıp boyut konusunda kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum doğru mudur?

Sadece bu kasaya odaklanmadım daha başka kasalara da bakıyorum da dediğim gibi çoğunun fan boyutu yazıyor fakat RPM'leri göremiyorum.
hocam zaten kasanın içinde vidalar oluyor ve yazılar var o yazılara göre anakartınız matx ise örnek o yerlere vidaları takıp ona göre anakartı takıyorsunuz eğer sizde pinleri arkada olan anakartlardan yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum boyutları iyi araştırın yeter.

ayrıca büyük bir kasa almanız ilerde işinize yarayabilir sisteme yeni bir ekran kartı yeni bir soğutucu alma gibi durumlarda sizi zora sokmaz

Top Bottom