Benim arkadas 40 k ya 4060 li bisey ariyordu,buldugun bisey varsa atsnaaBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
40-45 bin civarında 4060lı bir laptop önerir misiniz? birkaç foruma baktım genel olarak msi, gigabyte, lenovo loq ve acer öneriliyor siz ne diyorsunuz?
Benim arkadas 40 k ya 4060 li bisey ariyordu,buldugun bisey varsa atsnaa
Nvidia önemli değil ise öneririm.max 25k tamamen oyun odaklı bir laptop isteyen arkadaşım var ikinci el de olur kolay bulunan güzel bir şey ne var
5090-5080'li sistem dizQWERTY bey amca, 244 bin bütçeye masaüstü öner lütfen
40-45k arası günlük kullanım için öneri var mıdır hocam oyunda oynanacak ufak yazılım iş gücü olabilir. Her işimi ortalama görsün.Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
Günlük kullanım derken Notebookmu Gaming laptopta uygunmu?40-45k arası günlük kullanım için öneri var mıdır hocam oyunda oynanacak ufak yazılım iş gücü olabilir. Her işimi ortalama görsün.
Gamingte uygundur hatta gaming daha uygun olabilir donanım açısından yine de notebook önerisi var ise de alırım. Önemli konular uzun şarj ömrüdür.Günlük kullanım derken Notebookmu Gaming laptopta uygunmu?
Bütçe artarsa farklı modeller önerebilirim.Gamingte uygundur hatta gaming daha uygun olabilir donanım açısından yine de notebook önerisi var ise de alırım.
bu ekran kartı neye denk?
2050 ile 3050 arasında diyebiliriz.bu ekran kartı neye denk?
Bütçem modellerin üstünde hocam 45kya kadar çıkabilirim. belki 47e falan zorlarım.Bütçe artarsa farklı modeller önerebilirim.