Neler Yeni

Yardiim lutfen pc alcam

avcikurtu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Delikanlisevdalisi
Ben oyun bilgisayarı alcam 5000 liraya güzel bir pc olsun yada seçtiğim pc bilgisayarı o oyunu acarmi onu da yardım ederseniz sevinirim ben

Asus tuf vg27aqml1a almayı düşünüyorum aslında ama valorant fc24 25 pes25 gibi oyunları acarmı kaç gb pc kaç gb ram lutfem yazin

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
berkay
Ben oyun bilgisayarı alcam 5000 liraya güzel bir pc olsun yada seçtiğim pc bilgisayarı o oyunu acarmi onu da yardım ederseniz sevinirim ben

Asus tuf vg27aqml1a almayı düşünüyorum aslında ama valorant fc24 25 pes25 gibi oyunları acarmı kaç gb pc kaç gb ram lutfem yazin
maalesef 5000 TL gibi bir rakama düzgün bir sistem dizemezsin

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Arda doğan

2.elden anca ondada biraz zoe

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
bedirhan

monitör bu pc değil sadece görüntü veriyor
kasa (içi parçalarla dolu) olmadan görüntü de vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör bu pc değil sadece görüntü veriyor
kasa (içi parçalarla dolu) olmadan görüntü de vermez
monitörün fiyatı 15 k neden 5 k ya pc istiyorsun :D

avcikurtu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Delikanlisevdalisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlis yazmisim beyler ben kasayı sonra alcam 16gb ram ana kart filan bunlar sonra bu monitörü almayı planlıyorum ama oynayacağım oyunlarda ne kadar gerekli onu anlamadım 3 ay sonra filan hepsi kurmayı planliyorum

kaanRH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan

5k ya PC alırsın ama sadece CS.16 oynarsın hiçbir oyunun oynayamazsın en az 10k knk

avcikurtu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Delikanlisevdalisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani benim fc24 oynasam o kalitedeki bi oyun bilgisayarı olsa iyi olur bütçe 20k sınır

5k ya PC alırsın ama sadece CS.16 oynarsın hiçbir oyunun oynayamazsın en az 10k knk
Hocam 5k diye yazmışım 15k di ama 20k ya çıkarttım maks o kadar verebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yusufcan Koçkaya
Başta kendinizi yanlış izah ettiniz. Monitörü 2.elden 2k gibi bir fiyata alırsanız 18kya güzel bir sistem alınır

avcikurtu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Delikanlisevdalisi
Monitör den oyun oynanılirmi onuda bilmiyorum bilgisayarım olmadığı senin diyebilirsiniz belki oldu ama masaüstü bilgisayar valorant filan oynaniliyor ama ben yeni bir bilgisayar alıp fc24 gibi oyunları oynamak istiyorum

Başta kendinizi yanlış izah ettiniz. Monitörü 2.elden 2k gibi bir fiyata alırsanız 18kya güzel bir sistem alınır
Haklısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yusufcan Koçkaya
Öncelikle monitörden oyun oynayamazsın. İşlemci anakart ram ekran kartı ve psu almanız gerekiyor ve bunların uyumlu olması gerekiyor bir arkadaşınıza veya tanıdığınıza danişsaniz daha güzel olur , yoksa özelden yazabilirsiniz

Top Bottom