Neler Yeni

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Buğra Aykaç
Bugün saat 2 gibi kanalda bir hata oluştu tam Doreamon izlemek için televizyonu açacakken yayın gitti ondan sonra yayın geldi ama dalgalanmalı olarak geldi ondan sonra düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
Bugün saat 2 gibi kanalda bir hata oluştu tam Doreamon izlemek için televizyonu açacakken yayın gitti ondan sonra yayın geldi ama dalgalanmalı olarak geldi ondan sonra düzeldi
evet bölümü yarıda kesip yeni bölümün yarısını verdiler neyseki sonraki bölüm düzgündü
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet bölümü yarıda kesip yeni bölümün yarısını verdiler neyseki sonraki bölüm düzgündü

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Buğra Aykaç
Kanalı pek iyi yönetemiyorlar maalesef ve yayın akışına da uymuyorlar saat 8.30 gibi Doreamon'u yayınladılar Inazuma Eleven yayınlayacaklarına

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke
Narutonun ilk bölümü spacetoon go da yayınlanmış haftada 1 bölüm olarak etiketlemişler

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Buğra Aykaç
Spacetoon Türkiye'nin resmi Youtube hesabı açılmış bizzat 7Toons'a da sordum onlar da doğruladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
Spacetoon Türkiye'nin resmi Youtube hesabı açılmış bizzat 7Toons'a da sordum onlar da doğruladı
Link var mı? Aratınca bir sürü kanal çıktı hangisi gerçeği bulamadım

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Buğra Aykaç
Link var mı? Aratınca bir sürü kanal çıktı hangisi gerçeği bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
Sansürü bile becerememiş amatörler. Umarım kimse hastanelik olmamıştır bunun yüzünden: https://streamable.com/x4cukt

orijinal sahne:
1738778486372.png

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Buğra Aykaç
Sansürü bile becerememiş amatörler. Umarım kimse hastanelik olmamıştır bunun yüzünden: https://streamable.com/x4cukt

orijinal sahne:
Alıntıyı görüntüle
Ben de o sahnede neler oluyor diyordum meğerse sansür varmış.
Ayrıca resmi Youtube kanalında televizyondaki yayınlanan fragmanı sansürlü bir biçimde yayınlamışlar şöyle diyeyim televizyonda Tonbo animesinin sahnesi sansürsüzdü ama YouTube kanalına sansürlü hâlini atmışlar.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Top Bottom