NanyaRevB
80+ Bronze
Dahası
Hocam beyaz modellerden sesi yumuşak olan tavsiye edeceğin bir model var mı?
Hocam bilmiyorum ki size de 14 gün dedilrrse sürer o kadar sanırım.Hocam direk iade olmuyor mu acaba ? Benim klavyeyi değişimden yanlış gönderdiler ellerine ulaştı 1saat önce onlarda 14gün içerisinde döneriz dediler bende iade edin dedim 1güne paranız yeter dediler şimdi iyzico indirimiyle kendi klavyemi alıcam
Siz değişim mi istediniz iademiHocam bilmiyorum ki size de 14 gün dedilrrse sürer o kadar sanırım.
İade HocamSiz değişim mi istediniz iademi
Piano daha mı iyi onu alayım olmazsa.Kang white pianoya çok yakın switch, seviyorum ben baya
Hocam nereden alacaksınız uyguna satan bir yer var mı acaba ?Piano daha mı iyi onu alayım olmazsa.
Caps keycapsi çıkarın altında switch var 2.4ghz onu çekin kablosuz olcakkanka selam klavye geldi fakat kablolu çalışıyor kablosuza alamıyorum 1 saat kadar kabloda bilgisyarada beklettim fakat kablosuz olmuyor bluetooth calısmuyor sadece kabloda takılıyken bu özellikler çalışıuor kutu içeriğinde
sanırım böyle bir şey cıkıyor oda cıkmadı
kanka cok sağol kalp krizi geçricektm ajhdjend peki normalde böyle bir şey çkıyormu içindenCaps keycapsi çıkarın altında switch var 2.4ghz onu çekin kablosuz olcak
Bir şey sorucam bu klavyeyi kablosuz moda alınca pili bittiğinde vs. Kabloya takıp dongleyi çıkarsak çalışır mı? Sürekli cspsi çıkarıp yukarı aşağı ittirmek uğraştırıcı da.Caps keycapsi çıkarın altında switch var 2.4ghz onu çekin kablosuz olcak
Ggentr de var galiba.Hocam nereden alacaksınız uyguna satan bir yer var mı acaba ?
Çalışıyor diye biliyorum.Bir şey sorucam bu klavyeyi kablosuz moda alınca pili bittiğinde vs. Kabloya takıp dongleyi çıkarsak çalışır mı? Sürekli cspsi çıkarıp yukarı aşağı ittirmek uğraştırıcı da.
Onu bilmiyorumkanka cok sağol kalp krizi geçricektm ajhdjend peki normalde böyle bir şey çkıyormu içinden
o kadar fark ettiriyorsa 10 15 tane çekelim ya bundanÇağlar boyu savaşta mızraktan uzay çağına geçmek kadar fark yaratır.