❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Hocam beyaz modellerden sesi yumuşak olan tavsiye edeceğin bir model var mı?

Hocam direk iade olmuyor mu acaba ? Benim klavyeyi değişimden yanlış gönderdiler ellerine ulaştı 1saat önce onlarda 14gün içerisinde döneriz dediler bende iade edin dedim 1güne paranız yeter dediler şimdi iyzico indirimiyle kendi klavyemi alıcam
Hocam bilmiyorum ki size de 14 gün dedilrrse sürer o kadar sanırım.

kanka selam klavye geldi fakat kablolu çalışıyor kablosuza alamıyorum 1 saat kadar kabloda bilgisyarada beklettim fakat kablosuz olmuyor bluetooth calısmuyor sadece kabloda takılıyken bu özellikler çalışıuor kutu içeriğinde
sanırım böyle bir şey cıkıyor oda cıkmadı

kanka selam klavye geldi fakat kablolu çalışıyor kablosuza alamıyorum 1 saat kadar kabloda bilgisyarada beklettim fakat kablosuz olmuyor bluetooth calısmuyor sadece kabloda takılıyken bu özellikler çalışıuor kutu içeriğinde
sanırım böyle bir şey cıkıyor oda cıkmadı
Caps keycapsi çıkarın altında switch var 2.4ghz onu çekin kablosuz olcak

kanka cok sağol kalp krizi geçricektm ajhdjend peki normalde böyle bir şey çkıyormu içinden

Ekler

• IMG_2233.png
    IMG_2233.png
    1.8 MB · Hit: 65
Bir şey sorucam bu klavyeyi kablosuz moda alınca pili bittiğinde vs. Kabloya takıp dongleyi çıkarsak çalışır mı? Sürekli cspsi çıkarıp yukarı aşağı ittirmek uğraştırıcı da.

Bir şey sorucam bu klavyeyi kablosuz moda alınca pili bittiğinde vs. Kabloya takıp dongleyi çıkarsak çalışır mı? Sürekli cspsi çıkarıp yukarı aşağı ittirmek uğraştırıcı da.
Çalışıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka cok sağol kalp krizi geçricektm ajhdjend peki normalde böyle bir şey çkıyormu içinden
Onu bilmiyorum :D

Geri