Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Birkan Öztürk
Türkçe q klavye bulman imkansıza yakın hotswap sektöründe. Aula gibi. Türkçe olanlar glorius vs var onlar da fiyatını haketmiyor. Ama kalite ve yazılım olarak baya iyi akkolar. Mesela konudaki ürün malzeme kalitesi bakımından tank gibi, yazılım zaten via.
Hocam şimdi klavye iade oldu. Contour line ı alacağım gibi. Var mı başka öneriniz iyzico kullanılan
Manyetik ve mekanik switch farklı sektörler. Şuan 1700tlye bile manyetik klavye alabiliyorsunuz. Rapid trigger klavyeler mekanik klavyelerden iyi değildir, sadece tercih. Eğer tuş hissiyatı, yazım hissiyatı aranıyorsa mekanik, valo cs tarzı oyunlar oynanıyorsa sadece rapid trigger tercih edilebilir. Ama şöyle bir durum var ; en baba manyetik swtichle bile 2500tllik aula hissiyatının yarısını alamazsınız. Konudaki ürün de pahalı değil bu arada şuan giriş seviye rgb bile olmayan mekanik klavyeler 2k, asus ss razerin plastik takozları 3kdan başlıyor. Bu ürün ise aluminyum kasa, taş gibi pcb, hotswap ve qmk via desteği ile geliyor. Via/qmk: herhangi bir driver indirmeden via üzerinden kişiselleştirme yapma ve qmk firmwareinden sınırsız lightning efektleri yapmanı sağlıyor. Keycapsler orta üzerinde, switchler de kendini kanıtlamış switchler. Üstüne 8000mah trimode, kablosuzda çok düşük gecikme vs de fiyata etmen tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rainy75 de seçenekleriniz arasında olabilir wraithtte hala varsa kampanya.

Windowsu Türkçe yaptığınızda tuşların yeri aynı. Sadece üzerindeki harfler İngilizce (US) düzeninde. Tuşlara bakarak yazmıyorsanız hayatınızda bir şey değişmez.
Hem 800TL pahallı hem knobu yok hocam ya gerek yok ona. Monsgeekle aynı kalitedir galiba bilgim yok ama.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer
Hocam şimdi klavye iade oldu. Contour line ı alacağım gibi. Var mı başka öneriniz iyzico kullanılan

Hem 800TL pahallı hem knobu yok hocam ya gerek yok ona. Monsgeekle aynı kalitedir galiba bilgim yok ama.
Monsgeek m1, rainy 75, chilkey nd75 hepsi aynı kalitede. Farklar ise ; rainy 75de daha çok kasa renk seçeneği ve kasa daha tatlı, monsgeekte knob var, nd75de ekran var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Birkan Öztürk
Monsgeek m1, rainy 75, chilkey nd75 hepsi aynı kalitede. Farklar ise ; rainy 75de daha çok kasa renk seçeneği ve kasa daha tatlı, monsgeekte knob var, nd75de ekran var.
M1 v5 contouru alacağım hocsm teşekkür ederim :)

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed Berkay Murat
Kampanyadan faydalanmak için hesabı onaylamamıza gerek var mı?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

hocamlarım ben şimdi anlamadım eksik paramı tamamladım alıcam ama önermiyormusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Birkan Öztürk
hocamlarım ben şimdi anlamadım eksik paramı tamamladım alıcam ama önermiyormusunuz
M1 v5 contour line alacağım ben en iyisi o gibi bu fiyatlarda. Işık şiddeti creamy purple olands nerdeyse yok ama benim alacağımds piano pro var ondan ışık daha iyi görünür.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer
M1 v5 contour line alacağım ben en iyisi o gibi bu fiyatlarda. Işık şiddeti creamy purple olands nerdeyse yok ama benim alacağımds piano pro var ondan ışık daha iyi görünür.
Işık şiddeti olayını araştırdım da, arkadaş dedi ışık değişirken bi anda parlaklık artıyor öyle olsa çok yüksek dedi; bu sanırım firmware updateyle düzeltilcek bir durum. Aşağıya bıraktığım videoda şiddeti çok iyi gözüküyor.
qmk firmware dosyası şuan stabil değil, firmware updatei yapmamak lazım, düzelttiklerinde çok daha iyi olacaktır.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
500tl fark var ama beyaz daha çok seviyordum sırf bütçeden siyah alacağım mecbur ya

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer
IMG_20250212_154210.jpg

Bende ilk qmk via var, sp edition diye geçiyor. Onun qmk firmwarei var kusursuz çalışıyor mesela. M1 v5 yeni çıktığı için bir aya falan gelir gibi. Işıklar gayet yeterli duruyor bende. %70de brightness. Switchler piano pro.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Birkan Öztürk
Işık şiddeti olayını araştırdım da, arkadaş dedi ışık değişirken bi anda parlaklık artıyor öyle olsa çok yüksek dedi; bu sanırım firmware updateyle düzeltilcek bir durum. Aşağıya bıraktığım videoda şiddeti çok iyi gözüküyor.
qmk firmware dosyası şuan stabil değil, firmware updatei yapmamak lazım, düzelttiklerinde çok daha iyi olacaktır.
Şöyle hocam switchden de ışık kesiliyor ya bir daha switch sat yenidini al bir sürü para. Monsgeekin jendi yazılımı nasıl bilgin var mı? Via vs. Yerine pc ye kurulan yazılım stabil ve iyi midir sence?

Şöyle hocam switchden de ışık kesiliyor ya bir daha switch sat yenidini al bir sürü para. Monsgeekin jendi yazılımı nasıl bilgin var mı? Via vs. Yerine pc ye kurulan yazılım stabil ve iyi midir sence?
Yqni 500 tl fazla olsun daha iyi switch ve bence daha güzel keycaple gelsin istedim onfan cpntour alacagım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer

Yqni 500 tl fazla olsun daha iyi switch ve bence daha güzel keycaple gelsin istedim onfan cpntour alacagım
Yazılımı stabil, hatta cloud driverı da var. Ama rgb kısıtlı. Onun haricinde knob vs atamaları başarılı. Aulaya göre 10 gömlek falan yukarıda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Birkan Öztürk
Yazılımı stabil, hatta cloud driverı da var. Ama rgb kısıtlı. Onun haricinde knob vs atamaları başarılı. Aulaya göre 10 gömlek falan yukarıda.
Rgb fonksiyonlarını görebileceğim bir video vs. Var mı hocam o da önrmki dediğiniz gibi

Cloud driver dediğiniz nedir hocsm bir de formst sonrası aynı ayarların kalmaso için mi bir şeydi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,941