Gurkanpiro
80+ Platinum
Valla kaçtı bizimkiler aradan tr ye girdiKargolarda gecikme olmasının sebebi çindeki yeni yıl tatili , şuan kargolarda yığılma varmış.
Valla kaçtı bizimkiler aradan tr ye girdiKargolarda gecikme olmasının sebebi çindeki yeni yıl tatili , şuan kargolarda yığılma varmış.
bitti sanırım, veya stoklara girmesini beklicezhala alabilen varmıydı ?
Hocam ağırlık farkı var mı apexle bazı YouTube videolarında pro incelemelirinde ağırlık dengesi bozuk tüm ağırlığı arkada diyorlar öyle mi her ikisinde yoksa iyi mi farenin ağırlık dengesi ?Ürün geldi apex ile arasında hiç bir fark yok sadece apexin docku ekranlı diyebilirim. Kalite vb. farkı yok.
Ara ara deneyin stok ekleniyorbitti sanırım, veya stoklara girmesini beklicez
Valla hocam , çok kullanmadım ancak neredeyse hiç bir fark göremedim 2 dk baktım sonra kutusuna koydum.Hocam ağırlık farkı var mı apexle bazı YouTube videolarında pro incelemelirinde ağırlık dengesi bozuk tüm ağırlığı arkada diyorlar öyle mi her ikisinde yoksa iyi mi farenin ağırlık dengesi ?
Hocam link atabilir misin?Mouse bugün geldi gerçekten çok beğendim özellikle sensör harika normalde aimim titrerdi bu fare ile titreme sıfıra indi. Yedek için bir tane daha alınır. Sürücü için 2 farklı site var birisi a-jazz com diğeri epomaker mutlaka a-jazz com olandan model girerek indirin diğeri eski sürücü. 2.1.78 değil de 2.1.88 olandan kurulum yapın sorunsuz kuruluyor. Her hangi bir update firmware vs gerekmiyor mouse güncel.Alıntıyı görüntüle
Hocam link atabilir misin?
Anadolu'daki şehrime geldi hala ülkelerarası aktarmada yazıyor![]()