Neler Yeni

İncehesap garanti süreci paralı mı

furkankong

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan b
incehesaptan aldığım sistemi garantiye gönderdim garanti süreci paralı mı nasıldır bi bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler bilgisi olan varmı

Son düzenleme:

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler bilgisi olan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kadir Uzun
Ürün garantiliyse ve garanti kapsamında bir hasar/sorun oluştuysa ücret ödemezsiniz fakat ürününüz garanti kapsamı dışında bıraktılarsa bu durumda hasar/sorun'un ücreti tarafınıza yansıyacaktır. Bu tüm firmalar için geçerlidir.

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan b
Ürün garantiliyse ve garanti kapsamında bir hasar/sorun oluştuysa ücret ödemezsiniz fakat ürününüz garanti kapsamı dışında bıraktılarsa bu durumda hasar/sorun'un ücreti tarafınıza yansıyacaktır. Bu tüm firmalar için geçerlidir.
dostum ben incehesaptan hazır sistem aldım ve garantisi devam ediyordu ama işlemcim 100 dereceleri bulduğu için garantiye göndermek istedim bu durumda benle alakalı bi sorun değil bence

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Arda
dostum ben incehesaptan hazır sistem aldım ve garantisi devam ediyordu ama işlemcim 100 dereceleri bulduğu için garantiye göndermek istedim bu durumda benle alakalı bi sorun değil bence
Kullandığınız soğutma bloğu ile kaynaklı.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan kaya
bir nebze senle alakalı . işlemci fan(stok ise)macun değişimi filan . Ama para filan almazlar çözümü de soruna göre söylerler . İşlemci ve soğutucu ne?

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan b
Kullandığınız soğutma bloğu ile kaynaklı.
bir nebze senle alakalı . işlemci fan(stok ise)macun değişimi filan . Ama para filan almazlar çözümü de soruna göre söylerler . İşlemci ve soğutucu ne?
dostum normal stok fan kullanıyordum bi ara sadece işlemci çok ısındığı için macun değişimi yaptım o kadar cevap vermelerine göre thermalright soğutucularından almayı düşünüyorum ama sanırım yetişmeyecek indirim bitecek

furkankong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan b
dostum garanti süreci kaç gün sürer sence

Top Bottom