Hocam sıfır alıcaksan realme 10 alın başka bişey almayınEasycep den daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir
Olabilir 1 tanesini Realme alabilirim,Hocam sıfır alıcaksan realme 10 alın başka bişey almayın
Katılıyorum o fiyatta en iyisi real me 10 , ben baya araştırdım daha iyisini bulamadım ayrıca gidip inceledim kamerası vs 10 numaraydı fiyatına göreBu fiyat bandında rakipsiz telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android'de kolay mod var bunun resmen aynısı.
Yazdım kenara seni REALME 10Katılıyorum o fiyatta en iyisi real me 10 , ben baya araştırdım daha iyisini bulamadım ayrıca gidip inceledim kamerası vs 10 numaraydı fiyatına göre
Taş gibi telefon valla küçük olmasa biraz da akıllı olsa çok iş görür3310 canina yaniyim! Başka ne alınır?![]()
Pardon da, 3310 devrim yarattı, bilmiyorum haberin var mı.Yazdım kenara seni REALME 10
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taş gibi telefon valla küçük olmasa biraz da akıllı olsa çok iş görür![]()
Kullandık zamanında iyi biliriz kendisiniPardon da, 3310 devrim yarattı, bilmiyorum haberin var mı.
Bildiğin taş gibi aynen ve gayet de akıllı. Tek sorun, whatsapp ve ya pubg açamıyor, ne olacak yani?![]()
![]()
Kullandık zamanında iyi biliriz kendisinikeşke günümüz şartlarına ayak uydurabilseydi
Ahhh ahhh ne günlerdi be! Snake 2 açardık, tenefüslerde oynardık be!
Bu arada, sana tavsiyem eğer bulabilirsen Realme C55. Benim telefon. Kefilim bak. Tamam en iyi giriş seviyesi telefon değil ama ihtiyaçtan almıştım ve çok iyi iş görüyor. Kamerası, eh... pek foto çekmiyorum ama çekince de işimi görüyor mu, görüyor. Depolama ve bellek, 128/6GB almıştım. Yetiyor yani. Sıkıntı çıkarmaz. İşlemcisi gayet iyi ama. Epey'den sana link vereyim istersen Bozkurt hocam, bir bak özelliklere. Ben öyle derinlemesine araştırıp almamıştım, BABALAR GÜNÜ İNDİRİMİ VAR DİYE, İHTİYAÇTAN almıştım. Benim eski Huawei telefon da maşallah şişmeye ve patlamaya hazır bomba gibiydi canına yandığım!!![]()
![]()
![]()