Neler Yeni

⚠️AMD RX 9000 Serisi Tanıtıldı⚠️Fiyatlar Belli Oldu

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Yunus Şahin
Amd kullanan birisi olarak şu bugları çözsünler. Amd software uygulamasını açamıyorum oyun oynarken. driver sorunu çözdünüz ama şu ufak bugları çözemediler bide Nvidia gibi akıcı bi uygulama yok açıkçası. Uygulama 30 Fps ve sürekli kasıyor. Renk ayarı yapmak işkençe Amd ekran kartlarında. Kullandığım Amd Ekran kartı Amd Radeon RX6800

Uygulama kasıyor mu? Radeon uygulaması? Bir de renk ayarının yapması işkence mi? Gayet basit renk ayarı 🤔

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batu Çimen
Uygulama kasıyor mu? Radeon uygulaması? Bir de renk ayarının yapması işkence mi? Gayet basit renk ayarı 🤔
Bunlar benim yaşadıklarım redditede yaşayanlar vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım, yeni toplama sistem için ekran kartı seçimi yapmaya çalışıyorum o yüzden merak ettim, teşekkür ederim.

RTX'e bir yönelme sebebi daha oldu benim için.
Saf güç olarak Amd ne kadar iyi olsada yazılımda geri kalıyor ne yazıkki bunlar benim yaşadığım sorunlar

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Mehmetcan
Amd kullanan birisi olarak şu bugları çözsünler. Amd software uygulamasını açamıyorum oyun oynarken. driver sorunu çözdünüz ama şu ufak bugları çözemediler bide Nvidia gibi akıcı bi uygulama yok açıkçası. Uygulama 30 Fps ve sürekli kasıyor. Renk ayarı yapmak işkençe Amd ekran kartlarında. Kullandığım Amd Ekran kartı Amd Radeon RX6800
Driver Güncelleyop düzeltmisler
Muhtmelen senden kaynaklıdır şuan sorun

Bankada Saçmalamış gibi geldi özellikle'de 7000 serisinde yazılım kısmında tüm sorunları çözdüler Watman/driver hatası falan alan kalmadı

The Semih

80+ Gold
AMD Türkiyede fahiş fiyat olmayacak stoklarımız var demiş, o yüzden arkadaşlar kart en fazla 700-750 dolara satılması gerekiyormuş teknoloji kanalından duydum.

Eğer bu doğruysa kartın en fazla 27999 yada 29999 TL olması lazım, bunun üstünde satılırsa almayın.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
efe araci
Bunlar benim yaşadıklarım redditede yaşayanlar vardı

Saf güç olarak Amd ne kadar iyi olsada yazılımda geri kalıyor ne yazıkki bunlar benim yaşadığım sorunlar
yazılım konusunda bir sorun yaşamadım gayet iyi çalışıyor eğer fsr dan bahsediyorsanız fsr 4 ile sorunu çözücükler onun harici afmf2 + fg açıp kalite düşüşü yaşamadan oyun oynayabilirsin rx7800xt kullanıyorum dediğiniz sorunlardan bir tane bile yaşamadım.

eğer güncel driver kullanıyorsan dediğiniz sorunları yaşamazsınız.

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serkan
Knk neyi değerlendirim işte onu söyle bana Kb ama yaş kaç Okuma yazma biliyon mu veya türk değilmisin

Yani RX 7900XTX İle RX 9070XT arasındaki farktan mı bahsediyorsun ???

Öncelikle RX 7900XTX'den daha düşük Performansı olacak daha çok RX 7900XT gücüne yakın veya tam o güçte (saf performans)

RayTraycing performansı önceki serilere göre 2X daha fazla olacak yani RX 7900Gre'de mesela Bir oyunda RT açık 30fps alıyorsan 60 alacaksın

Ayrıca Far 4 sadece RX 9070XT'de Var

Vs. Vs.

Kısaca Performans/Güç Olarak daha zayıf Ama Yazılım ve donanımsal olarak daha gelişmiş bir kart

Ayrıca Unutma Bu Veriler vs. şuan Sadece Reklam verileri yani Gerçek veriler 5 mart'da açıklanacak
Kim diyor 7900xt yakın diye gre ile xt arasında %40 fark mı var 9070xt xtx ayarında olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Göktuğ Tosun
Yeni sistem toplamayı düşünüyorum ama Nvidianın fahiş fiyatlarından dolayı ekran kartlarına elim gitmiyor. Eğer 9070 serisi sıkıntısız çıkarsa Nvidia yerine sanırsam bende AMD ekran kartlarına bulaşmaya başlayabilirim. bide yeni 9000 serisinde ray tracing çekirdeğini dahada geliştirmişler. eğer 2k da ortalamanın biraz üstü performans verebilirse bende 9000 serisini bir düşüneceğim gibi.

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Tuna
AMD Türkiyede fahiş fiyat olmayacak stoklarımız var demiş, o yüzden arkadaşlar kart en fazla 700-750 dolara satılması gerekiyormuş teknoloji kanalından duydum.

Eğer bu doğruysa kartın en fazla 27999 yada 29999 TL olması lazım, bunun üstünde satılırsa almayın.
Nur yüzlü şirket eger dogruysa fani oluruz fani

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Mehmetcan
Kim diyor 7900xt yakın diye gre ile xt arasında %40 fark mı var 9070xt xtx ayarında olacak
??? Knk Yazdığın şeyi hic okumayı denedin mi veya gözden geçirdin mi cidden ???

Size kim RX 9070XT'nim gre'den %40 daha fazla Performans vereceğini söyledi ?? Dur tahmin edeyim gittin AD'nin sunumunda ki en yüksek değeri mi aldın ???

Unutma Firmalara Gücenilmez gerçek testler çıkana kadar Firmalar yeni ürünlerini Satmak için Yalan veri paylaşabilirler suç olarak kabul edilmiyor

Mesela Sadece Bu Video'nun 20:26 saniyesini aç ve özelliklede binanın antenlerine bak ve Bana Nasıl oluyor'da FSR 4 kalitesi Saf Native 4K Görüntünününden daha net/kaliteli bu imkansız Dlls bile olmaz çünkü her zaman En kaliteli görüntü Native olan görüntüdür

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serkan

Size kim RX 9070XT'nim gre'den %40 daha fazla Performans vereceğini söyledi ?? Dur tahmin edeyim gittin AD'nin sunumunda ki en yüksek değeri mi aldın ???

Unutma Firmalara Gücenilmez gerçek testler çıkana kadar Firmalar yeni ürünlerini Satmak için Yalan veri paylaşabilirler suç olarak kabul edilmiyor

Mesela Sadece Bu Video'nun 20:26 saniyesini aç ve özelliklede binanın antenlerine bak ve Bana Nasıl oluyor'da FSR 4 kalitesi Saf Native 4K Görüntünününden daha net/kaliteli bu imkansız Dlls bile olmaz çünkü her zaman En kaliteli görüntü Native olan görüntüdür

Ben ne diyorum sen ne diyorsun gelmiş fsr ile dlss kıyaslaması yapıyorsun sızan görüntülerde de gre den 4k da %40 daha iyi olduğu yazıyor sen neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin. İnsanları yanlış yönlendirme yeterli

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Feyyaz Yalcin
AMD'yi her zaman NVIDIA'nın üstünde tutarım kendi düşüncemde
NVIDIA: Apple (60 hz sevdası/ 8 GB VRAM sevdası)
AMD: Samsung (Bonkör donanım + performans + kalite + yüksek VRAM)
Kapanma yazilim hatasi watman hatasi surucu yuklenemiyor hatasi 85 derecede cozurdayan kart bunlari saymassak dediklerinde haklisin

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serkan

Dlss çoğu zaman native ile çok yakın bazen geçtiği bile oluyor. Hardware Unboxed videosunu izleyebilirsin. Fsr için böyle olur mu çıkınca görücez ben de dlss 4 ün daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun gelmiş fsr ile dlss kıyaslaması yapıyorsun sızan görüntülerde de gre den 4k da %40 daha iyi olduğu yazıyor sen neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin. İnsanları yanlış yönlendirme yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,163
Üyeler
169,538
Son üye
enveerr
Top Bottom