iphone 15 daha mantıklı gibiMerhabalar, şuanda iphone 7 plus kullanıyorum artık yeni telefona geçmek istiyorum ama kesinlikle iphoneden devam etmek istiyorum ve şuan 16e mantıklı gibi geldi sizce alınır mı sizin önerileriniz nelerdir?
iPhone 16 tavsiye ederim eğer bütçen el veriyorsa eğer vermiyorsa 15 veya 16e alabilirsin.Merhabalar, şuanda iphone 7 plus kullanıyorum artık yeni telefona geçmek istiyorum ama kesinlikle iphoneden devam etmek istiyorum ve şuan 16e mantıklı gibi geldi sizce alınır mı sizin önerileriniz nelerdir?
Neden iphone den vazgeçmiyorsunuz ki o s23 ultra o bütçe de çok daha performanslı olurMerhabalar, şuanda iphone 7 plus kullanıyorum artık yeni telefona geçmek istiyorum ama kesinlikle iphoneden devam etmek istiyorum ve şuan 16e mantıklı gibi geldi sizce alınır mı sizin önerileriniz nelerdir?
adam iphone önerin diye konu açmış yaptığınız yoruma bakınNeden iphone den vazgeçmiyorsunuz ki o s23 ultra o bütçe de çok daha performanslı olur
merak ettim ne gibi farkları var düz 16 ile arkadaşta 16e almayı düşünüyorduda47 bin 16e ye vermek yerine 57 bin düz 16ya verilir 10 bin tl için bir sürü şeyden mahrum olacaksınız.
Hocam yine de "sen zaten kullanmıyorsun" diyip önermek garip olmaz mı? Sonuçta arkadaş bu özellikleri kullanmıyor olsa da 16e fiyatını yine hak eden bir model değil. Bence 15 veya 16 daha mantıklı olur. 16e'nin fiyatı gittikçe düşecekmiş gibi hissettiriyor.7 Plus'dan geçilir. Şu anda da ultra geniş açı, çok parlak ekran vs kullanmadığın için tam sana göre.
Niye hak etmiyor? 15 alırsan 1 sene daha az güncelleme, daha az ömrü olan bir cihaz alacak. Herkesin Ultra geniş açı kamerayla, dinamkik ada ile işi yok. Alıp uzun yıllar sorunsuz kullanacaksa, sosyal medyada takılacaksa 15'den daha mantıklı. 16 alabiliyorsa zaten 16 alsın.Hocam yine de "sen zaten kullanmıyorsun" diyip önermek garip olmaz mı? Sonuçta arkadaş bu özellikleri kullanmıyor olsa da 16e fiyatını yine hak eden bir model değil. Bence 15 veya 16 daha mantıklı olur. 16e'nin fiyatı gittikçe düşecekmiş gibi hissettiriyor.
Tamam hocam baktım şimdi. Ben 16e'yi hala 50.000 civarı sanıyordum. Telefon çoktan 45.000'in altına düşmüş. Bu fiyatlara alınabilir.Niye hak etmiyor? 15 alırsan 1 sene daha az güncelleme, daha az ömrü olan bir cihaz alacak. Herkesin Ultra geniş açı kamerayla, dinamkik ada ile işi yok. Alıp uzun yıllar sorunsuz kullanacaksa, sosyal medyada takılacaksa 15'den daha mantıklı. 16 alabiliyorsa zaten 16 alsın.