Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

Ajazz AJ59 Apex (tr nin en f/p mouse'u)

1.5 yıldır Glorious Model I kullanıyorum aşırı memnunum hala ilk günkü gibi çalısıyor tek değiştirme sebebim kablosuza geçmek olabilir.

Dareu a950 pro kullanıyorum aktif olarak baya memnunum. Olurda bozulursa bir daha aynı modelden almayı düşünüyorum . Hafifliği, kablosuz kullanım süresi ve ele oturuşu baya iyi . Tek kötü tarafı belki de yazılım desteği olsa . Makro atamasi olayını bir türlü çözemedim

atk z1 pro max

ben beastx gpx2 1 dare a950pro swordx vb mouselerı cok kullandım suan aktıf kullandıgım beastx 4k rubic kup olan model cok ıyı harıka terleme vb yasayanlar ıcın gibi suan format attım driveri bulamıyorum a:)

herkesin gönlünden SS-RAZER geçer . Ama gerçekler gamepower ajazz

Ben ajazz 159 apex kullanıyorum memnunum fakat iki büyük eksisi var hem el terletiyor hemde skatezleri çokta iyi değil ben ayrıca wraithtendi galiba obsidian skatez aldım aşırı memnunum terleme sorunu hariç suan

Razer deathader pro

Rampage SMX-R85 GENTLE​

2020 de almıştım

VXE MAD R
kullandığım en iyi ama en iyisi.
tek sıkıntısı batarya kapasitesi. haricinde aşırı memnunum.

Alıştığın fare en iyisidir. Alırken teknik özelliğe vs bakarsın alıp alıştığında senin için en iyisi odur. Steelseries prime + aldım güzel de alıştım. İleride emekli edince yeni fareye alışırım onu en güzel bulurum ( tahmini 4 5 yıl sonra )

Razer Viper V3 Pro kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,629
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri