Neler Yeni

❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Arkadaşlar Vatan'dan Ashrock B850 Pro-A almıştım 7000₺'ye kargo henüz elime ulaşmadı onu iptal edip bunu almak mantıklı olur mu sizce arada 2000₺ fiyat farkı var.
b850m mi yoksa b850 mi

EmreE38

80+ Bronze
Çok pişmanım bunu almadığma

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
B850 , wifi ve bluetooth yok o yüzden içime sinmedi ama zaten incehesap da indirimi bitirdi 4 stok vardı en son
bence elindeki daha iyi bende 850m olanı aldım.Sen daha avantajlısın.Kart bencede çok donanımlı ama ben açıkçası biraz garantici oynamak istedim.(bu arada ince sanki vatandaki tüm kartları alıp burada üstüne koyup satmış gibi)

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bu kart ve marka ile alışveriş yapan arkadaşlar bence bi sayfa açıp iletişimde olmalı çünkü f/p olarak iyi ama aynı zamanda bilmeyen için korkutucu hem ileride almak isteyenler hem de avantaj ve çözümleri görmek isteyenler faydalanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Bu kart ve marka ile alışveriş yapan arkadaşlar bence bi sayfa açıp iletişimde olmalı çünkü f/p olarak iyi ama aynı zamanda bilmeyen için korkutucu hem ileride almak isteyenler hem de avantaj ve çözümleri görmek isteyenler faydalanabilir.
Ürünü aldım 7800x3d ile kullanıcam büyük ihtimalle sorun çıkarsa çözümlerle ilgili konu açarım anakart underwolt oc gibi bütün ayarlarımı paylaşırım çok mantıklı söylediğin şey 2022 çıkışlı anakartın 2025 ocakta güncelleme alması çok iyi bir şey. Bende almıcaktım 15 fazlı bu kadar aşırı F/P ürün olduğu için almaya karar verdim. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmeyin sitede hala siyahı uygun fiyata.

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
can
10 kere okudum cümleyi yine anlamadım. Sanırım uyusak iyi olur

Emr33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Fatih
Katılıyorum forumda bolca konu açılır artık

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Kaçırmışız 4999TL + %10 indirim + 3 taksit. peh.

Gurkanpiro

80+ Platinum

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Soner Özdener
Ürünü aldım 7800x3d ile kullanıcam büyük ihtimalle sorun çıkarsa çözümlerle ilgili konu açarım anakart underwolt oc gibi bütün ayarlarımı paylaşırım çok mantıklı söylediğin şey 2022 çıkışlı anakartın 2025 ocakta güncelleme alması çok iyi bir şey. Bende almıcaktım 15 fazlı bu kadar aşırı F/P ürün olduğu için almaya karar verdim. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmeyin sitede hala siyahı uygun fiyata.
Ben de Msi gaming x570 edge wifi anakart var hala güncelleme alıyor.

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Birol Olcaytürkan
Bir şey sorucam yüzde on ile bu kamoanya birleştirilebiliyor mu?
Sorunuzu şimdi gördüm geç olmuş kusura bakmayın. Yinede cevaplayayım yazdığım fiyat kartın %10 indirimli fiyatı zaten 4999>4499 TL'ye iniyor ve peşin fiyatına 3 taksit. Sadece dün geceki kampanya için yapılmış bu işbirliği.. Ama dün gece 02:00'de bitti kampanya. Aynı zamanda maximum diğer kampanyası olan e-ticaret kampanyasından da 5000 TL üzeri alışverişlerde 250 TL puan da ekstra kazanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,397
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom