Neler Yeni

Hepsiburada rezilliği

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
Dostlar merhaba hepsiburada üzerinden jetklik adlı satıcıdan 2023 nisan tarihinde steel series 7 kablosuz kulaklık almıştım, bu kulaklık bir ay önce bozuldu ve garantiye yolladım, garanti servis raporunda kulaklığı arızalı olduğu ve değişim için satıcıya başvurmamı söyledi, bende hepsiburada ile konuyu konuştum onlar geldi aldı kargoyu, şimdi bunlar bana 2 sene önceki fiyattan iade yapcaklardı ve sıfırını satıcıdan alabilmem icinde geri kalan fiyatı kupon olarak tanımlayacaktı, işin komedi tarafı bunlar 3 gün sonra kupon olarak tanımladılar ve satıcıda o gün 1 dk sonrasında ürünü 10.250 tl yaptı, durumu hepsiburadaya izah ettim yardımcı olamıyoruz diye cevap verdiler şu an ben ortada kaldım ne yapmam lazım dostlar bi yardım edin şu mübarek ayda.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,862
İsim
Lokman Doğan
Güzel tezgahmış

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Görkem Çağan
THH'ye başvur keşke kupon mevzularına girmeyip direk değişim talep etseydin ürünün aynısı ellerinde varsa direk değişmeleri gerekir yoksa üstünü vermeleri lazım iade kabul etmeyin asla

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH'ye başvur keşke kupon mevzularına girmeyip direk değişim talep etseydin ürünün aynısı ellerinde varsa direk değişmeleri gerekir yoksa üstünü vermeleri lazım iade kabul etmeyin asla
hocam bende direk değişim talep ettim kupon verdiler zorla değişim diye telefonda kaç defa dedim

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet cal
Dostlar merhaba hepsiburada üzerinden jetklik adlı satıcıdan 2023 nisan tarihinde steel series 7 kablosuz kulaklık almıştım, bu kulaklık bir ay önce bozuldu ve garantiye yolladım, garanti servis raporunda kulaklığı arızalı olduğu ve değişim için satıcıya başvurmamı söyledi, bende hepsiburada ile konuyu konuştum onlar geldi aldı kargoyu, şimdi bunlar bana 2 sene önceki fiyattan iade yapcaklardı ve sıfırını satıcıdan alabilmem icinde geri kalan fiyatı kupon olarak tanımlayacaktı, işin komedi tarafı bunlar 3 gün sonra kupon olarak tanımladılar ve satıcıda o gün 1 dk sonrasında ürünü 10.250 tl yaptı, durumu hepsiburadaya izah ettim yardımcı olamıyoruz diye cevap verdiler şu an ben ortada kaldım ne yapmam lazım dostlar bi yardım edin şu mübarek ayda.
"Tezgah l*n bu" sözüne siz düşmüşsünüz, geçmiş olsun. Burası türkiye normal artık böyle şeyler.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuza masa alan bir arkadaş vardı (herhalde fiyatı düzeltmeyi unuttular diğer fiyatlara göre ucuzdu) firma sahibi whatsapp üzerinden ulaşıp

F- efendim fabrikada yangın çıktı siparişinizi geciktirebileriz.
A-tamam ama ne kadar sürer?
F- birkaç hafta sürebilir ama isterseniz iade edin biz size tekrar yazarız o zaman alırsınız.
A- bekleyebilirim sorun yok.

Böyle diyalog geçmişti sonra almıştı. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
Ne kadarlık bir fiyat artışı oldu?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
burak
Hepsiburadayı ben dolandırıcı olarak görüyorum zaten her şeyde bi dümen peşindeler kandırma yoluna gitmeye çalışıyorlar

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
iyi tezgah tam fırsatçı satıcılar helak olsunlar inşallah
allah belalarını versin tüketici hakem heyetiyle uğraştıracaklar insanları illa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburadayı ben dolandırıcı olarak görüyorum zaten her şeyde bi dümen peşindeler kandırma yoluna gitmeye çalışıyorlar
bu saatten sonra hepsiburada yalan oldu benim için en iyisi amazon adamlar o kadar iyi ki zamanında garantisiz ürünü bile iade almışlardı

hamzaersoy

80+ Bronze
ben 2023de 3499 TL'ye aldım talep olusturdugum zaman 7499du şimdi ise 10250 tl
1741398132371.png

aynı satıcı başka sitelerde 6000in bile altında satıyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan