Ben de Msi gaming x570 edge wifi anakart var hala güncelleme alıyor.
7950X için hız aşırtma rekoru 11 fazlı asrock b650m HDV M2 anakartinda yapılmıştı.
Ama boşver bu anakartta 15 faz var, o yüzden alınır.
Ben de Msi gaming x570 edge wifi anakart var hala güncelleme alıyor.
Bu anakartın ilk bios tarihi 19/03/2024Ürünü aldım 7800x3d ile kullanıcam büyük ihtimalle sorun çıkarsa çözümlerle ilgili konu açarım anakart underwolt oc gibi bütün ayarlarımı paylaşırım çok mantıklı söylediğin şey 2022 çıkışlı anakartın 2025 ocakta güncelleme alması çok iyi bir şey. Bende almıcaktım 15 fazlı bu kadar aşırı F/P ürün olduğu için almaya karar verdim. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmeyin sitede hala siyahı uygun fiyata.
Burdaki kafadaki sorun colorful markasının güncelleme atmaması öbür markalar sürekli güncellediğini biliyoruz zaten. Biosda sorun çıkmaz umarım çıkarsa da çözümlerini paylaşırımBu anakartın ilk bios tarihi 19/03/2024
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 senedir Asus tuf b450 pro gaming kullanıyorum. İlk bios 28/09/2018, Son bios güncelleme 14/11/2024 de geldi.
Colorfull b450 son güncelleme 06/06/2023 de gelmiş. Diğer b450 kartların biosları daha eski tarihli.
Özellikleri iyi hoş ama bios tarafı düşündürücü.
Anakart eski bios ile geliyorsa bios güncellemesi yapılmadan 9000 serisi çalışmaz.
Aynen bende ondan bahsetmiştim zaten. Umarım sorun çıkmaz. Bende am5 geçeceğim ama tercihimi başka marka b850 den yana kullanmayı düşünüyorum.Burdaki kafadaki sorun colorful markasının güncelleme atmaması öbür markalar sürekli güncellediğini biliyoruz zaten. Biosda sorun çıkmaz umarım çıkarsa da çözümlerini paylaşırım
bu anakartla beraber xpg beyaz rgbli ram aldım kontrol edebilir miyimTam bir f/p anakart beyazını bekliyordum gelmiş stoklara yapıştırdım bi tane .
https://www.incehesap.com/colorful-...-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76553/
ne kadara düştü fiyatı söyleyebilir misinizGaming gecesinde indirime düştü ve beyaz modeli olduğu için fiyat bence makul verdiği özelliklere göre.
rgb kontrolcü var mı peki ramler içinBende de B650M-Plus WiFi v15 modeli var.
Bios update yaparken bir zorluk yaşamadım.
2x16 GB patriot 6000cl30 ramlerden bir tanesi 6000mhzde çalışmadı. Ram bozuktur diye servise gönderdim. Onlar 6000mhzde sorunsuz çalıştırmış. Yani iki ram aynı olmasına rağmen biri anakartla uyumsuz çıktı.
Anakartta fanlar için dc kontrolcü yok. Yani 3 pinli fanların hız ayarı yapılamıyor, hep tam yükte çalışıyor. Beni yeni kasa fani ve işlemci soğutucu masrafına da soktu.
Bunlara dikkat ederek alın![]()
Rami sorunsuz çalıştırsin yeterli,bu anakartla beraber xpg beyaz rgbli ram aldım kontrol edebilir miyim
ne kadara düştü fiyatı söyleyebilir misiniz
rgb kontrolcü var mı peki ramler için
haydaa o kadar mı diyorsun hocam iade ediyim ramleri o zaman açmamıştım daha aynı fiyata daha performanslı rgbsiz alayım sitesinde rgb için arayüzü olduğu yazıyordu ramler dahil değil galibaRami sorunsuz çalıştırsin yeterli,
haydaa o kadar mı diyorsun hocam iade ediyim ramleri o zaman açmamıştım daha aynı fiyata daha performanslı rgbsiz alayım sitesinde rgb için arayüzü olduğu yazıyordu ramler dahil değil galiba
ben de rgbli ram alıcam hocam 1 ay içindehaydaa o kadar mı diyorsun hocam iade ediyim ramleri o zaman açmamıştım daha aynı fiyata daha performanslı rgbsiz alayım sitesinde rgb için arayüzü olduğu yazıyordu ramler dahil değil galiba
Ben xpg aldım kendi programı varmış msi asus asrock gigabyte anakartlarının rgb programlarını görüyormuş colorful alanlar gariban kaldıben de rgbli ram alıcam hocam 1 ay içinde
deneyen arkadaşlar olduysa yazarlarsa güzel olur
anakart olarak ne aldınızBen xpg aldım kendi programı varmış msi asus asrock gigabyte anakartlarının rgb programlarını görüyormuş colorful alanlar gariban kaldı
Yanlış anlaşılma olmasın.anakart olarak ne aldınız