Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı? Şuan aklıma yatan nova 5 ama karar veremedim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,403
İsim
Emir
Fps oyunları için cloud 3 wireless en iyi tercih olabilir

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Selim Çetin
Hocam illaki seçersin birini çok kasma

quartle

80+ Gold
steelseriesleri kafadan ele zaten oyun için cloud 3 en iyisi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yunus Emre Uzun
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı? Şuan aklıma yatan nova 5 ama karar veremedim

kesinlikle barracuda değil bence logitec de değil yani g pro x alırdım ben logitec alsam ama o da çok pahalı cloud 3 aldım ses seviyesi banada az geldi dolby acces kullanıyorum mükemmel bir ayar çektim çekemesem iade edecektim iyi ki bu ayarı bulmuşum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
kesinlikle barracuda değil bence logitec de değil yani g pro x alırdım ben logitec alsam ama o da çok pahalı cloud 3 aldım ses seviyesi banada az geldi dolby acces kullanıyorum mükemmel bir ayar çektim çekemesem iade edecektim iyi ki bu ayarı bulmuşum
sizce nova 5 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Karaca

kanka hepsini denemiş birisi olarak yazıyorum bu yorumu razer baracuda al geç derim kendim güncel g pro x 2 kullanıyorum wifi model keşke baracuıda pro alsaydım diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,236
Üyeler
169,550
Son üye
teoxxy
Top Bottom