Neler Yeni

Kilo Nasıl Alabilirim?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kalori hesaplama sitelerinden faydalan. Oradaki günlük alman gereken makrolara bak. O değerler sana az buçuk bir fikir verecektir. O makroları vücuduna aldıktan sonra kilo alamıyorum deme ihtimalin yok.

FitYemek veya Ağırsağlam'ın sitesinden kalori hesaplamasına bakabilirsin. Siteden aldığın değerleri buraya atarsan az buçuk ne yersen günlük kalorinin üstüne çıkıp kilo alabileceğini söyleyebilirim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,728
İsim
uwu
gece yatmadan önce 1 somun ekmek arasına zevkine göre doldur yanına asitsiz herhangi bir içecek bunu dene çok rahat alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğuzhan
Hocam yaş-kilo-boy kaç? Kilo almanız için günlük yaktığınız kaloriden fazla yemeniz gerekir yağ oranınızı biliyor musunuz? Ortalamadan düşükse ve amacınız kaslı,parçalı bir vücut yapmak değilse yağ oranınız ortalama düzeye gelene kadar ne bulursanız yiyin sonrasına sporla felan kas kazanarak kilo almak daha iyi olur eminim ki göbek istediğiniz bişey degildir
Göbek zaten mümkün değil hocam bende kilo alamıyorum yulaf işe yararmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğuzhan
Kalori hesaplama sitelerinden faydalan. Oradaki günlük alman gereken makrolara bak. O değerler sana az buçuk bir fikir verecektir. O makroları vücuduna aldıktan sonra kilo alamıyorum deme ihtimalin yok.

FitYemek veya Ağırsağlam'ın sitesinden kalori hesaplamasına bakabilirsin. Siteden aldığın değerleri buraya atarsan az buçuk ne yersen günlük kalorinin üstüne çıkıp kilo alabileceğini söyleyebilirim.
Fityemekten baktım hocam günlük kalori ihtiyacım 2600 protein ihtiyacım 120 karbonhidrat 410 yağ 57
Mesaj otomatik birleştirildi:

yulaf mantıklı değil çünkü midede uzun süreler kalıyor. Senin bol bol şekere ve karbonhidrata ihtiyacın varki vudun hemen sindirsin.
Tatlı hiç sevmem hocam

Mithril

80+ Silver
Fityemekten baktım hocam günlük kalori ihtiyacım 2600 protein ihtiyacım 120 karbonhidrat 410 yağ 57

Tatlı hiç sevmem hocam
Tercihlerinizi doğru belirleyin hocam, kilo almak istiyormusunuz istemiyormusunuz?

Mithril

80+ Silver
o zaman sevmediğiniz şeyleri yapmak zorundasınız.

öğünlerinizi yeşillikten azıcık uzak şekilde bol yağlı ve karbonhidratlı tüketin ve öğün aralarındada bol bol şekeri bol olan şeyler yiyin.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Ahmet Yıldırım
Haftada bir orta boy bir normal boy olmak üzere iki cips yanına yanında 750 ml kola teklersen alırsın. Sürekli çikolata, tatlı, çerez vs yemen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Oğuzhan
Haftada bir orta boy bir normal boy olmak üzere iki cips yanına yanında 750 ml kola teklersen alırsın. Sürekli çikolata, tatlı, çerez vs yemen lazım.
Yüzdeki sivilcelerde bir selam çakar o zaman

o zaman sevmediğiniz şeyleri yapmak zorundasınız.

öğünlerinizi yeşillikten azıcık uzak şekilde bol yağlı ve karbonhidratlı tüketin ve öğün aralarındada bol bol şekeri bol olan şeyler yiyin.
Hocam şekerli olarak ne yicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,423
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom