Neler Yeni

🔥İndirim ASROCK RX 9070 XT Taichi 39.999₺

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
eyyüb
1742849768657.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
Arda doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Berker Mısırlıoğlu
öyle ama en tepe modellerden biri ve şuanda ucuz bile kalıyor 39kya pulse falan aldı millet yazık yani
ucuz falan kalmıyor 39k'ya alan varsa o alanların kendi sıkıntısı diye düşünüyorum insanlar burada almayın dedi bazıları da stok yok bu fiyat çok iyi diye gazladı insanları. herkes ilk fiyatlarını biliyordu, sonradan fiyatları artınca millet panik yapıp saldırdı kartlara. ilk çıktığında base modeller prime ve pulse 28-30k'ya satılıyordu. Bu fiyatlar lansmana özel de değildi. Bir anda stok bitince 38k'lar normal gelmeye başladı. Stoklar gelince fiyatlar normale dönecektir hem amd hem nvidia için. isterse en tepe model olsun bence en fazla 35k, zorlasan 1-2k daha fazlası verilebilir. Bu konuştuklarım kurdan bağımsızdır, kur farkında bile bence normal değil. 5070ti fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Bence acil değilse önümüzdeki birkaç hafta kart alınmamalı.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Bilmediğimden soruyorum görünüş bi kenara koyarsak fps bunla asus prime arasinda fark olurmu yani fazladan bi cip bi devre falan varmi
5 derece daha serin çalışır performans olarak ta %3 daha fazla FPS verir. %25 daha fazla para vermeye degermi bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Kart'a aşık oldum tasarımı çok güzel yapmışlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yılmaz Anar
5 derece daha serin çalışır performans olarak ta %3 daha fazla FPS verir. %25 daha fazla para vermeye degermi bilemem.
Ekran kartim daha ful ayarlarda 165 fps altina dusmedi ki monitorum 165 hz sicaklik 60 derecenin ustune çıkmadı hic simdilik asus pirime candir benim icin kasayi masanin altinda tutuyorum gormuyorum tipi ve sekli onemli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Ayan
bu fiyatlara 9070 xt almam şahsen gider 5070 ti alırım biraz daha koyar. Bu arada kart güzel görünüyor.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Batuhan Altunay
ucuz falan kalmıyor 39k'ya alan varsa o alanların kendi sıkıntısı diye düşünüyorum insanlar burada almayın dedi bazıları da stok yok bu fiyat çok iyi diye gazladı insanları. herkes ilk fiyatlarını biliyordu, sonradan fiyatları artınca millet panik yapıp saldırdı kartlara. ilk çıktığında base modeller prime ve pulse 28-30k'ya satılıyordu. Bu fiyatlar lansmana özel de değildi. Bir anda stok bitince 38k'lar normal gelmeye başladı. Stoklar gelince fiyatlar normale dönecektir hem amd hem nvidia için. isterse en tepe model olsun bence en fazla 35k, zorlasan 1-2k daha fazlası verilebilir. Bu konuştuklarım kurdan bağımsızdır, kur farkında bile bence normal değil. 5070ti fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Bence acil değilse önümüzdeki birkaç hafta kart alınmamalı.
hocam bu kart hep pahalıydı zaten dediklerinizi ben de biliyorum ve siz millete almayın dedikçe her şeyi kaçırdılar bu kafadan çıkın artık bu ülkede yakaladığını alacaksın :D normal bi ülkeye göre konuşuyorsunuz fakat biz normal bi ülkede yaşamıyoruz

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
Sinan Aba
Sözde stok sorunu olmayacaktı

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,193
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
En ucuz 9070 XT 39bin olmuş. Nitro+ kalitesindeki kart 40bin. Buna pahalı diyorsunuz.

Merdum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esat Gümüş
Merhabalar, konu bahane oldu yeni üye oldum herkese selamlar öncelikle.
9070 serisine gelince bir kaç detaylı bilgi vermek paylaşmak istiyorum, ilk olarak bu kartların üst seri fiyatları max 35 alt serilerde 30 olması mantıklı aralıklar bu şekilde en doğrusu olur lakin ülkemiz hatta dünya genelinde fiyatlar farklı durumda ilerleyen zamanlarda mutlaka yerini bulacak 35 seviyelerine gelecektir lakin bu minimum tahminin 3-5 ay sürer ama 35 altına cazip bir indirim gelir ise bulunabilir. 40 binden fazla kesinlikle verilmez ben de bayağı bekledim düşmesini en son 39999 dan taichi aldım ha ne olur 35 e düşer ama yakın zamanda değil. Ama dediğim gibi 40 dan fazla şuan üst segment e verilmez. Doğru 5070 ti ler 44-45 lerden başlıyor giriş seviye kartlar tabi ama o da 40 dan fazla etmez. Neden, 5070 ti ler güzel kartlar iş görürler ama nvidia nın problemleri var hem sürücü kısmında hem de donanım kısmında hadi bunlar geçtik 5070 ti 9070 xt den yüzde 6-7 daha fazla fps veriyor ama burada çok kritik bir şey var fark edenler var mı bilmiyorum %1 fps leri çok çok iyi 9070xt nin oyun içi spikeları neredeyse hiç yok ayrıca ufak bir undervolt ile yüzde 7 fps artışı alıyorsunuz 5070 ti den iyi hale geliyor ve ısınmadan ses olmadan. 5070 ti tek artı konusu dlss oda transformer model dlss kullanımında görüntü kalitesi fsr 4 den çok çok az daha iyi. Seçimleri yaparken bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.

Top Bottom