Bu para bu karta verilmez bence fiyatı daha aşşa olmalı 600w görüyor birçok kişi testleri paylaştı 7900xtx ile kafa kafaya gibi44-44.5k satılıyor
![]()
Asrock AMD Radeon RX 9070 XT Taichi 16GB OC GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
öyle ama en tepe modellerden biri ve şuanda ucuz bile kalıyor 39kya pulse falan aldı millet yazık yaniBu para bu karta verilmez bence fiyatı daha aşşa olmalı 600w görüyor birçok kişi testleri paylaştı 7900xtx ile kafa kafaya gibi
ucuz falan kalmıyor 39k'ya alan varsa o alanların kendi sıkıntısı diye düşünüyorum insanlar burada almayın dedi bazıları da stok yok bu fiyat çok iyi diye gazladı insanları. herkes ilk fiyatlarını biliyordu, sonradan fiyatları artınca millet panik yapıp saldırdı kartlara. ilk çıktığında base modeller prime ve pulse 28-30k'ya satılıyordu. Bu fiyatlar lansmana özel de değildi. Bir anda stok bitince 38k'lar normal gelmeye başladı. Stoklar gelince fiyatlar normale dönecektir hem amd hem nvidia için. isterse en tepe model olsun bence en fazla 35k, zorlasan 1-2k daha fazlası verilebilir. Bu konuştuklarım kurdan bağımsızdır, kur farkında bile bence normal değil. 5070ti fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Bence acil değilse önümüzdeki birkaç hafta kart alınmamalı.öyle ama en tepe modellerden biri ve şuanda ucuz bile kalıyor 39kya pulse falan aldı millet yazık yani
5 derece daha serin çalışır performans olarak ta %3 daha fazla FPS verir. %25 daha fazla para vermeye degermi bilemem.Bilmediğimden soruyorum görünüş bi kenara koyarsak fps bunla asus prime arasinda fark olurmu yani fazladan bi cip bi devre falan varmi
Ekran kartim daha ful ayarlarda 165 fps altina dusmedi ki monitorum 165 hz sicaklik 60 derecenin ustune çıkmadı hic simdilik asus pirime candir benim icin kasayi masanin altinda tutuyorum gormuyorum tipi ve sekli onemli değil5 derece daha serin çalışır performans olarak ta %3 daha fazla FPS verir. %25 daha fazla para vermeye degermi bilemem.
hocam bu kart hep pahalıydı zaten dediklerinizi ben de biliyorum ve siz millete almayın dedikçe her şeyi kaçırdılar bu kafadan çıkın artık bu ülkede yakaladığını alacaksınucuz falan kalmıyor 39k'ya alan varsa o alanların kendi sıkıntısı diye düşünüyorum insanlar burada almayın dedi bazıları da stok yok bu fiyat çok iyi diye gazladı insanları. herkes ilk fiyatlarını biliyordu, sonradan fiyatları artınca millet panik yapıp saldırdı kartlara. ilk çıktığında base modeller prime ve pulse 28-30k'ya satılıyordu. Bu fiyatlar lansmana özel de değildi. Bir anda stok bitince 38k'lar normal gelmeye başladı. Stoklar gelince fiyatlar normale dönecektir hem amd hem nvidia için. isterse en tepe model olsun bence en fazla 35k, zorlasan 1-2k daha fazlası verilebilir. Bu konuştuklarım kurdan bağımsızdır, kur farkında bile bence normal değil. 5070ti fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Bence acil değilse önümüzdeki birkaç hafta kart alınmamalı.