kosk.ali38 80+ Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 44 30 Mart 2025 #1 Konudada bahsettiğim gibi ekran kartı kıyaslama videolarının çoğunda neredeyse amd ekran kartları 1gb daha fazla vram kullanıyor gibime geldi bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı
Konudada bahsettiğim gibi ekran kartı kıyaslama videolarının çoğunda neredeyse amd ekran kartları 1gb daha fazla vram kullanıyor gibime geldi bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı
C cruzershi 80+ Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 318 Dahası Reaksiyon skoru 102 İsim Eray Altınordu 30 Mart 2025 #2 Onu ben de farketmiştim. Tahminimce doğruluğunu bilmiyorum nvidanın bellek hızları daha yüksek ondan dolayı daha az kullanıyor olabilir. Upvote 0 Downvote
Onu ben de farketmiştim. Tahminimce doğruluğunu bilmiyorum nvidanın bellek hızları daha yüksek ondan dolayı daha az kullanıyor olabilir.
Xenovian 80+ Bronze Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1,004 Dahası Reaksiyon skoru 384 İsim M.Rüzgar Özen 30 Mart 2025 #3 Nvidianın bellek kullanmayı azaltan bir teknolojisi vardı. Hatta 5060ta 8gb belleği kullanmak için bu teknolojiyi geliştirmişlerdi diye hat8rlıyorum. Upvote 0 Downvote
Nvidianın bellek kullanmayı azaltan bir teknolojisi vardı. Hatta 5060ta 8gb belleği kullanmak için bu teknolojiyi geliştirmişlerdi diye hat8rlıyorum.