Neler Yeni

Hangi kasayı almak mantıklı

iboo

80+
Reaksiyon skoru
78
Bütçen zorlasan ne kadar çıkar en fazla. 3'nün arasından ise 2. olan bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
7500 ıyı hos ama 2 kart arasından 4060ti galıp cıkıyo ben olsam 2.el fecı bır sıstem alırdım ya da 7700xt sıstem alırdım ama onlarda cok zamlandı

Bütçen zorlasan ne kadar çıkar en fazla. 3'nün arasından ise 2. olan bence.
Max 30 ya bende ti almak daha mantıklı diyordum ama işlemci olarak intel önermedi birisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500 ıyı hos ama 2 kart arasından 4060ti galıp cıkıyo ben olsam 2.el fecı bır sıstem alırdım ya da 7700xt sıstem alırdım ama onlarda cok zamlandı
Arkadaşım için bakıyorum ikinci el toplamak istemiyorlar da 7700xt maalesef pahalı cidden

Ne alınabilir ki
Yarın hatırlatta araştıralım. Fakat piyasa da alınabilecek sistemler az çok belli, onlar da stok hali ile 33.500 TL civarı. Arkadaşına bütçesini yükseltip yükseltemeyeceğini sorar mısın?

• Beğen
Bana hepsi pahalı geldi sadece ekran kartını 2. Az kullanılmış 2. El alarak diğer parçaları da tek tek çok daha kaliteli şekilde toplayabilirsiniz bu fiyata

• Beğen
Yarın hatırlatta araştıralım. Fakat piyasa da alınabilecek sistemler az çok belli, onlar da stok hali ile 33.500 TL civarı. Arkadaşına bütçesini yükseltip yükseltemeyeceğini sorar mısın?
Bütçe kısıtlıysa şuna bak güzel sistem.
Bütçe kısıtlıysa şuna bak güzel sistem.
4060 lı sistemler haricimde b580 var bu fiyat bandında bende bir kaç gündür bakıyorum ama daha iyisini bulamadım bulabilen yardımcı olabilirse sevinirim
Bana hepsi pahalı geldi sadece ekran kartını 2. Az kullanılmış 2. El alarak diğer parçaları da tek tek çok daha kaliteli şekilde toplayabilirsiniz bu fiyata
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fikirleriniz için haberim olmadan arkadaşım almış 4060ti olan sistemi 🙏🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,671
Üyeler
173,235
Son üye
CerwX
Geri