Popo terlemesi nasil fixlenir

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,068
sizinde yaz kis demeden poponuz terliyormu? beyaz kiyafet giyesim gelmiyor arkadan iz belli olacak diye. nasi fixliyoz bunu (kilolu degilim)

sizinde yaz kis demeden poponuz terliyormu? beyaz kiyafet giyesim gelmiyor arkadan iz belli olacak diye. nasi fixliyoz bunu (kilolu degilim)
Öncelikle gtünün terlememisi için gtüne 3 kere
terleme
terleme
terleme
demen lazım . Valla reis benim gtüm terlemiyor sen deneme yanılma yoluyla fixlesen yada başka kullanıcıların yorumlarını beklesen yine de iyi olur :)

Araya tuvalet havlusu sıkıştırmanız işinize yarayabilir.

Koltuk altı Sürmeli rexona sür :D Aman Koltuk altı Fıs fıs yakabilir, poponu tutup yola koşmayasın ahahshshahhs

Bunu bisikletçiler forumunda görmüştüm. Bisiklet kullandığımda fena derecede terliyordum ama bir defa olsun yapmadım. Erkek adam poposuyla oynamaz :D sjshshshshsh

Hoxqm ban varmı bilmiyorum ama dosyqyı silerek fixleniyor.

Terlemesi daha iyi bu arada

Reis ben kalça kıllarını alınca çözüldü neredeyse penis ve kalça arasında bir bölge var oradan çıkan aşırı terlettiriyor

rahat hava alan boxer giy büyük ihtimal ondan oluyor

Son düzenleme:
arada havalandır
1743860222034.png

öyle kolay kolay kurtulaman. en az 20 yıl ganji dağında usta jii tarafından eğitilmen lazım.

Kaliteli boxer giymen lazım %100 fix

Birini bul 20 dakikada bir üflesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri