davidk
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 4000
4000 TL bütçemle bu ekran kartını uygun gördüm tavsiyeler üzerine hem performans bakımında hemde ilandaki yerden almak güvenlimidir kart sağlığı v.s ?
4k fazla geldi banada hocam. Bu fiyatlarda nvdia yerine sanki amd daha mantıklı4000 TL bütçemle bu ekran kartını uygun gördüm tavsiyeler üzerine hem performans bakımında hemde ilandaki yerden almak güvenlimidir kart sağlığı v.s ?
güvenilir yerden almak önemli. ilanlar vardı şu an ne durum da bilmiyorum. @Abdullah Hacıgül 1080 TI'ı 4200'e aldıBen bulamadım
Ve herşeyden ziyade elimde patlayıp patlamaması derdim
Yılbaşından sonra ikinci el piyasası uçtu gtx 1060lara bile 3500 çekiyorlargüvenilir yerden almak önemli. ilanlar vardı şu an ne durum da bilmiyorum. @Abdullah Hacıgül 1080 TI'ı 4200'e aldı
fiyatlar luzumsuz arttı.4000 TL bütçemle bu ekran kartını uygun gördüm tavsiyeler üzerine hem performans bakımında hemde ilandaki yerden almak güvenlimidir kart sağlığı v.s ?
Farkındayım, fakat değmezYılbaşından sonra ikinci el piyasası uçtu gtx 1060lara bile 3500 çekiyorlar
knk işlemcinde oc var mı 1070te darboğaz falan yaşıyor musunSene başında GTX 1070 gaming x modelini kargo dahil 2700 liraya aldım çatır çatırda kullanıyorum şuan bu fiyatlara düşmesi imkansız size önerim rtx 2060 veyahut bütçe çıkarsa rx 6600 almanızdır.
Oc yapmadım ancak bildiğim kadarı ile işlemci oc destekliyor. İhtiyacım olup olmadığı konusuna gelirsek benim oynadığım oyunlar belli Battlefield 1 tarzı işlemciye yük bindiren bir oyunda orta ayarlarda 60 fps alıyorum bu da benim hayli hayli işimi görüyor zaten yakın zamanda DDR 4 anakart ve AM4 bir işlemciye geçmeyi planlıyorum hayırlısıyla.knk işlemcinde oc var mı 1070te darboğaz falan yaşıyor musun