🔥İndirim Vodafone Bahar Fırsat Tarifeleri

Sanmıyorum hocam arkadaşım kullanıyor her yerde çekiyor bölgeden bölgeye farklılık gösteriyormuş
O zaman şöyle diyim ben tuzla, kadıköy ve üsküdar da kullandım memnun değilim. Kullanacağınız yerler buralardansa bulaşmayın derim. Gene sizin tercihiniz tabii.

Cayma bedeli kalkmış mıydı? Bir hafta önce türk telekoma geçtim 8gb 200tl 12 ay taahhütlü. Vodafona geçsem ceza vs ödeme çıkar mı acaba?

Arkadaşlar benim son 8-9 günüm kaldı numaramı farklı bir operatöre taşıyıp aktif olduktan sonra iptal edip turkcelle geçebiliirim direkt dimi yine böyle bir şey yapan var mı? Vodafone 175TL Olan paketi vardı , birde bimcelle geçenler var onlar nasıl yapıyor ne kadar?

1744453949224.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar benim son 8-9 günüm kaldı numaramı farklı bir operatöre taşıyıp aktif olduktan sonra iptal edip turkcelle geçebiliirim direkt dimi yine böyle bir şey yapan var mı? Vodafone 175TL Olan paketi vardı , birde bimcelle geçenler var onlar nasıl yapıyor ne kadar?
annem için o paketi aldım ben gayet iyi vergi dahil 175 daha ucuzu yok. Muhtemelen birkaç ay sonra fahiş zam alabilir. Öyle olursa TT geçer zaten.

Şu paketi kullananlar bilgi verebilir mi? Hotspot olarak kullanırsak sosyal medya tarifedeki internetten yiyor mu?

Alıntıyı görüntüle

annem için o paketi aldım ben gayet iyi vergi dahil 175 daha ucuzu yok. Muhtemelen birkaç ay sonra fahiş zam alabilir. Öyle olursa TT geçer zaten.
1 aylık bu

Şu paketi kullananlar bilgi verebilir mi? Hotspot olarak kullanırsak sosyal medya tarifedeki internetten yiyor mu?
Yemez

1 aylık bu

Yemez
faturasız olması daha iyi bence ,vodafone gibi hırsız bir firma en azından fatura kitleyemez bu sayede

Bu pakete geçip aktif olduktan sonra iptal ettirip turkcelle geçicem tekrar oluyor sanırım böyle.
oluyor evet, hattın çekiminden memnunsan zam gelene kadar kalabilirsin

Geri