🔥İndirim ZTE Redmagic 10 Pro 43.199 TL

300 TL kuponu kullanın. Poco F7 Ultra'nın bunun yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum.

motorsiklet kullanan kişiler almasın telefon tutucuya takıyorsanız telefonları hava akımından fanı bozuluyor. Neme bile zaafiyeti olan bir ürün bilginiz olsun, ben almak için çok fazla araştırdım ettim ama nem toz zaafı bir telefonun uzun ömür olmadığı aşikar.

Valla ön kamera dışı her konuda F7 Ultra'dan kat kat iyi. Ana kamera inanılmaz oluyor bu arada NUBİA serisinde sorgulamaya gerek yok. Tek sorun ôn kanera, onun da bir şekli var en azından.
Red magic değil de z70 serisi iyi kamera olarak bence.

Red magic değil de z70 serisi iyi kamera olarak bence.
Z70 amiral gemisi zaten, RE Magic serisi de son senelerde kamera yönünden çok iyileştirme aldı. 8K cekiyor la cihaz, Apple cekemiyor 😁

Tabii saka bir yana ciddili iyi bir kamerası var.

Telefonun sadece işlemcisi iyi 25-30 bin tl lik telefon asla 43 bine TL'ye alınacak telefon değil
Kamera çok kötü
eSIM desteği yok
Kablosuz şarj yok
Koruma yok (toz & su)
Fazla güncelleme almıyor

1745348109328.png

Honor Magic7 Pro veya S24 ultra 50 bin tl nin altına düşse 43 bine bu telefonları satamazlar​

Son düzenleme:
Telefonun sadece işlemcisi iyi 25-30 bin tl lik telefon asla 43 bine TL'ye alınacak telefon değil
Kamera çok kötü
eSIM desteği yok
Kablosuz şarj yok
Koruma yok (toz & su)
Fazla güncelleme almıyor

Alıntıyı görüntüle

Honor Magic7 Pro veya S24 ultra 50 bin tl nin altına düşse 43 bine bu telefonları satamazlar​

bu telefonun rakibi bunlar değil hocam zaten, f7 ultra ve 14t pro gibi telefonlar bence rakipleri ve onlar daha mantıklı

adam akıllı mobil oyun yok millet mobil oyun telefonu üretiyor hunharca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,897
Üyeler
186,258
Son üye
lftkn
Geri