Neler Yeni

Ekran Kartı Satın Almadan geçici sistem önerisi

Teşekkürler, şuan elimde bulunan ekran kartı ile bu sistem beni götürür mü?

En az 2 yıl hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat hocam kasa yerine FSP CMT218 750W alınıp yanınada b650m-e msi alınabilir. Ramlerinde rgb siz olanı 3700 lira ve buna bir bakın.

En az 2 yıl hocam.

Fakat hocam kasa yerine FSP CMT218 750W alınıp yanınada b650m-e msi alınabilir. Ramlerinde rgb siz olanı 3700 lira ve buna bir bakın.
Ramlerin RGBsiz olanları 6k civarında çıkıyor bende kasa olarak @quartle nin önerdiği beyaz kasa hoşuma gitti açıkcası

Ramlerin RGBsiz olanları 6k civarında çıkıyor bende kasa olarak @quartle nin önerdiği beyaz kasa hoşuma gitti açıkcası
güzel kasa hocam tavsiye ederim

siyahıda var bu arada

1746224936244.webp

300lira için değmez gibi

ramleri patriotla ışşşıksızla değiş xpg kasa pusuyu iyzico parola ile al 1340 lira gibi bi cashback alırsın artan parayla anakartı yükselt m-b güzel değil a620lerden hallice

Reis biostar bir anakartı vardı ismini şuan hatırlamıyorum bekle linkini atıcam

Biostar B650MP-E Pro hocam bunu alın benim tavsiyem daha iyi olur

Hocam işlemciyi eğer yapabiliyorsanız r5 7600 yapı ama r5 7500f fazla sorun etmez

3060 Ti yeni ekran kartı alana kadar çok rahat götürür, bütçe varsa 512GB SSD alma zaten WIN kurdum, güncelleme yaptım derken geriye hiç bi' şey kalmayacak. Artık en azından 1TB yapılırsa sonrası için rahat edersin, indirimde de depolama için 2TB yakalarsın tadından yenmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,671
Üyeler
173,235
Son üye
CerwX
Geri