Evet600p gen2 PC uyumlu dimi?
Stoklara gelirmi peki700 kaçırdım maalesef 600 aldım 700 nasıldır bilemiyorum ama deri pad olması ses izalazyonu açısından daha iyi gibi .
Belli olmaz ama geleceğini sanmıyorum gelse bile fiyat yüksek olur .Stoklara gelirmi peki
stok gelir mi tam zamanında gördüm ama stok yok![]()
Turtle Beach 700P Gen2 PS5/4 Uyumlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Turtle Beach 700P Gen2 PS5/4 Uyumlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyah ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Turtle Beach 700P Gen2 PS5/4 Uyumlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyah fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
600 serisinden sonra 700 serisi de pazarama sitesinde indirime girmiş gözüküyor.En önemli fark bluetooth özelliğinin eklenmiş olması.Bazı hesaplara tanımlanan ekstra indirim kuponu ile daha uyguna geliyor.1 adet 1040 tl olarak sipariş geçtim.
Zaten dün yazdım bende bı fiyat yanlısı yok direk aradım .dArkadaşlar stok geleceğini pek düşünmüyorum , dün akşam mağazaya whatsapp'tan ulaştım fiyat hatası vb. Olup olmadığını sordum fiyat hatası değilmiş kampanya yapmak istemişler , çok satış olduğunu ve bittiğini söylediler.
Fırsatçıların ben en az 200stok üstü bittistok gelir mi tam zamanında gördüm ama stok yok
Arkadaşlar stok konusunu merak ettiler bende hazır iletişim içindeyken sorayım dedim.Zaten dün yazdım bende bı fiyat yanlısı yok direk aradım .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fırsatçıların ben en az 200stok üstü bitti
İyi yapmışsın da firmanın işi velli olmaz iptaller filan olursa 5 6 stok düşerArkadaşlar stok konusunu merak ettiler bende hazır iletişim içindeyken sorayım dedim.
Düşerse birini bana ayırınİyi yapmışsın da firmanın işi velli olmaz iptaller filan olursa 5 6 stok düşer