2.el ekran kartı alacağım ama değerleri böyle

aynı ekran kartı değil ama aynı seri olduğu için söylüyorum bende rx 6600 var yük altında hot spot 75 dereceyi geçmiyor yani bana çok yüksek geldi bilmiyorum
90 derece bu kart havalar sıcak 100 desek macun değişsen 95 falan olur heralde hotspot için

Arkadaşlar hepinize teşekkürler ederim vazgeçtim almaktan sağolun bilgileriniz

reis içi açılmamışsa da kabul edilemez içini açıp termal macun sürmeyip geri kapatsa bu kadar ısınmaz bu ekran kartında bir iş var muhtemelen tamir görmüş veya güç girişlerinde sorun var
hocam benim 1650süper de 4 yıllık daha hiç içini açmadım rahat 75 80 görüyor ama sorunsuz kart öyle düşünmemek lazım dediğim gibi güvenlik etiketi üstünde daha

hocam benim 1650süper de 4 yıllık daha hiç içini açmadım rahat 75 80 görüyor ama sorunsuz kart öyle düşünmemek lazım dediğim gibi güvenlik etiketi üstünde daha
Artık bu inadı da anlamıyorum 2-2.5 yıllık olan kartları açılmamış ise daha kötü sürekli sıcak calıstırmıslar demek

Artık bu inadı da anlamıyorum 2-2.5 yıllık olan kartları açılmamış ise daha kötü sürekli sıcak calıstırmıslar demek
aga inatla bi alakası yok son 1 yıldır bilgisayar parçaları ile haşır neşir oldum 80 derecede bu kart bozulur çabuk temizlemeliyim bozulur yanar bir sıcaklık değil satarken içinin açılmadığını bu yüzden sıcak olduğunu belirtirim alıcı tamam kardeşim sorun yok veya bakımını yap ben öyle alayım der olur biter kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum

aga inatla bi alakası yok son 1 yıldır bilgisayar parçaları ile haşır neşir oldum 80 derecede bu kart bozulur çabuk temizlemeliyim bozulur yanar bir sıcaklık değil satarken içinin açılmadığını bu yüzden sıcak olduğunu belirtirim alıcı tamam kardeşim sorun yok veya bakımını yap ben öyle alayım der olur biter kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum
1650 Super için evet cok sıkıntı olmaz zaten kart cok gucsuz

1650 Super için evet cok sıkıntı olmaz zaten kart cok gucsuz
evet hocam sormayın değişme zamanı geldİ :D 5600 işlemci mevcut 500w psu ekran kartı düşünoyrum ikinci elde bütçe 6 8 arası diye düşündüm FHD kullanacağım nvidia dan devam edeceğim var mıdır öneriniz

evet hocam sormayın değişme zamanı geldİ :D 5600 işlemci mevcut 500w psu ekran kartı düşünoyrum ikinci elde bütçe 6 8 arası diye düşündüm FHD kullanacağım nvidia dan devam edeceğim var mıdır öneriniz
O bütçeye anca 3060Ti gelir heralde 8' e 3070 gelebilir ama muhtemelen en son baktıgımda bu sekildi fiyatlar

O bütçeye anca 3060Ti gelir heralde 8' e 3070 gelebilir ama muhtemelen en son baktıgımda bu sekildi fiyatlar
anladım hocam birde benim psu dan 8pin çıkıyor sadece gpu kablosu olarak dönüştürücü işine zaten girmeyeceğimde 3070ler direkt 16pin 60ti larda bazılar 8pin bazıları 16pin modelden modele değişiyor o konuda ne diyebilirsiniz ya da direkt psu da alabilir piyasada uygun kaliteli modeller var enermax 700w modeli vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,786
Üyeler
174,784
Son üye
Edvardox
Geri