Oyunlar akmıyor neden

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
513
merhaba arkadaşlar 240 hz monitörle oyun oynuyorum ama oyun akmıyor gibi 60 hz den farksız neden olabilir

Sistemin nedir? Olabilir pc zar zor 60 fps veriyordur?

Oyunda değerlere baktınmı?

Oyunda Vsync açıp monitöre sabitle değeri. Bazen aşırı fps rahatsız ediyor sabitlenince oyun kaymak gibi akıyor takılma hissiyyatsız.

Vsync açıp monitöre sabitle değeri. Bazen aşırı fps rahatsız ediyor sabitlenince oyun kaymak gibi akıyor takılma hissiyyatsız.
kral öyle yapıncada gecikme artıyor anlamadım nasıl yapacağımı

Artsın eğer sorunun çözülüyorsa öyle kullanman daha sağlıklı. Ne yapayım ben 0.1 milisaniye geçikmeyi? değilmi
ms önemli ama dediğin gibi öyle daha sağlıklı fps 400 e sabitlicem

ms önemli ama dediğin gibi öyle daha sağlıklı fps 400 e sabitlicem
Monitörün 240 fps sine sabitle kardeşim. Akıcılık çok iyi duruma gelir.

Monitör arada kalan frame-leri gösteremediğinden kare atlıyor ve fps az verdiğini hissediyorsun.

Monitörün 240 fps sine sabitle kardeşim. Akıcılık çok iyi duruma gelir.

Monitör arada kalan frame-leri gösteremediğinden kare atlıyor ve fps az verdiğini hissediyorsun.
yok pazartesi yeni monitörüm gelicek o 360 hz 400 yaparım çünkü oyunlarda 360 yapınca 350 lere düşebiliyor

yok pazartesi yeni monitörüm gelicek o 360 hz 400 yaparım çünkü oyunlarda 360 yapınca 350 lere düşebiliyor
O zaman sen fps kilidi kullanma 2500 fpste oyna krşm ışık hızında oyna, karşı takım oyuncuları oyuna girdiği gibi ışınlan öldür onları :D

Yawwww ajshdhshdhshsh :D

O zaman sen fps kilidi kullanma 2500 fpste oyna krşm ışık hızında oyna, karşı takım oyuncuları oyuna girdiği gibi ışınlan öldür onları :D

Yawwww ajshdhshdhshsh :D
ne alaka dediğim doğru fps sınırlayınca 360 sınırladıysan 350 340 olabiliyor 400 sabitlemek daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,102
Üyeler
188,203
Son üye
braprap
Geri