Ozan GÜNER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 399
- Bütçe
- 10000
10k TL bütçem var önerme sebenibizle beraber monitör önerilerinizi bekliyorum
Monster Aryond a27 V210k TL bütçem var önerme sebenibizle beraber monitör önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler bir inceleyimMonster Aryond a27 V2
İndirimde suan şimdi birileri gelip der monster çöp diye ancak ben çok memnunum ve bir sorun olursa anlık dönüş yapıp sorununuzu cözüyorlar bir bak derim
Bakıyorum hemenMSI Optix MAG275R2 ve Gigabyte G27Q
Oyun + gündelik kullanım için efsane. IPS panel, renkler canlı.
VA panel ips ye göre kötü diyorlarMonster Aryond a27 V2
İndirimde suan şimdi birileri gelip der monster çöp diye ancak ben çok memnunum ve bir sorun olursa anlık dönüş yapıp sorununuzu cözüyorlar bir bak derim
Çok devasa fark oldugunu düşünmüyorum hocam ama siz bilirsiniz tabiBakıyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VA panel ips ye göre kötü diyorlar![]()
VA olması kafamı karıştırıyorSamsung g65b almanı öneririm.
İncelemesini yapmıştım, taş gibi monitör.
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
XG27ACS nasıl hocam renk kalitesi olarak? Bana onu da önermişlerdiBu bütçede g65b haricindeki önerileri pek ciddiye alma. Daha iyi renk kalitesi veren başka model yok 10k'ya. VA şüphelerin varsa bende daha önce va kullandım bu monitördeki va bi başka.
Kontrast oranı çok başarılı değildi o monitörün. Kontrast düşük olunca siyahların kalitesi düşer.XG27ACS nasıl hocam renk kalitesi olarak? Bana onu da önermişlerdi
G65B ben de çok düşündüm, ekstra Smart TV özellikleriyle bu fiyata çok iyi ama Curved olmasından dolayı ve kasa yapısı biraz vazgeçirdi.Kontrast oranı çok başarılı değildi o monitörün. Kontrast düşük olunca siyahların kalitesi düşer.
Renk kalitesi olarak fena bir model değil ama ben yine de G65B alırdım.