🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

İyi fiyata düşmüş. Alınır mı ne dersiniz ?
Omg bro bedava valla cyclone 2 satıp çekerim 1 tane

Arkadaşlar bu kolu bilgisayarda kullanabilir miyim?
Edit: Üstte yazmış arkadaşlar kullanılabilir diye. Alıyorum arada oyunlarda sarar
evet type c ile kullanabilirsin. Ben temudan 2 metre type c to type a USB kablosu aldım hiç bir bağlantı kopması problemi yaşamadım. Bluetooth ile de kablosuz kullanabilirsin. Benim ana kartta bt yoktu onuda temudan adaptör aldım hiç kopma yaşamadım. Pilli olduğunu belirtmem gerek pili de yoğun kullanımda 10-15 gitti 2 tane duracell. Kablolu kullanırsan pile ihtiyacın yok. Bilgisayarla kabloyla bağlayıp Windows store dan xbox donatılarını indirmeyi unutma yazılım güncellemesi yapıyor.

Son düzenleme:
Başka alınabilir ne var acaba ucuza gelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar siyah mı beyaz mı hangi renk alayım Xbox kolu?

BT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.
Hacım cyclone 2 den geçeceğim ne dersin Xbox 9.nesile hangi renk alayım?

Iyzıco'dan da çekiliyor. Bana 900TL geldi, IStanbul Kart uygulamasını indirip hesap doğruladım, sonra da para yükle deyip IYZICO'daki sanal kart ile oradaki parayı aktardım. Istanbul Kart'dan da istediğin IBAN'a atabiliyorsun.

Itopya'da ilk alış-veriş IYZICO geri ödeme de yok sanırım. Anlaşmalı firmalar listesinde yok.
Sadece Parolapara'nın ilk Cashbak var.
Hocam istanbul kart için ikamet illa istanbul mu olması lazım yoksa Türkiye geneli yaşayan biri alabiliyor mu?

Geri