🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

Iyzıco'dan da çekiliyor. Bana 900TL geldi, IStanbul Kart uygulamasını indirip hesap doğruladım, sonra da para yükle deyip IYZICO'daki sanal kart ile oradaki parayı aktardım. Istanbul Kart'dan da istediğin IBAN'a atabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Itopya'da ilk alış-veriş IYZICO geri ödeme de yok sanırım. Anlaşmalı firmalar listesinde yok.
Iyzıco'dan da çekiliyor. Bana 900TL geldi, IStanbul Kart uygulamasını indirip hesap doğruladım, sonra da para yükle deyip IYZICO'daki sanal kart ile oradaki parayı aktardım. Istanbul Kart'dan da istediğin IBAN'a atabiliyorsun.

Itopya'da ilk alış-veriş IYZICO geri ödeme de yok sanırım. Anlaşmalı firmalar listesinde yok.

Dediğim daha iyidir. Shooter 3 ün tuşları çok ufak rahatsız ediyor.

Zevke göre

Cyclone 2 den niye geçiyorsun?
aldım gale comboyu beyaz aldımda sımdı dıyorum sıyah alsaydım keşke beyaz tozlanır gibi

Sattım dün teslimat tamamlandı aynı gün sattım Adana'ya ürünü param güvende ile 😂 Xbox 9.nesili şimdi neden aldım bilmiyorum açıkçası fiyatı cezbetti beni herhalde şuan ckcndhhxx
Bende xbox ı satmıştım şimdi cyclone 2 sipariş ediceğim 😄

beyler parola para ve lyzci ödemesi nasıl birleştriliyor anlatacak olan var mı en uygun nasıl alabiliriz ? birde lyzico ile 5 ay önce ilk alışverişimi yapmıstım yararlanabiliyor muyuz yinede o taraftanda birşeylerden

aldım gale comboyu beyaz aldımda sımdı dıyorum sıyah alsaydım keşke beyaz tozlanır gibi
Beyazlarda sararma olabilir. Ayrıca İyzico ve Parolapara birleşiyor 900tl indirim oluyor.

Ufak bir kod da var onda da 50tl indirim var.

Arkadaşlar sadece bluetooth ve kablo ile mi çalışıyor? İçinden 2.4 hz dongle çıkıyor mu, malum bluetooth gecikme yapıyor

Beyazlarda sararma olabilir. Ayrıca İyzico ve Parolapara birleşiyor 900tl indirim oluyor.

Ufak bir kod da var onda da 50tl indirim var.
hocam yağlı falan kullanmıyorum elimde terlemiyor fazla genede olurmuki ona göre siyaha döneyim klavyem ve mouse beyaz

2 kol tek pc ye bağlanıyor mu ve 2 kişilik araba oyunu vs. Oynanıyor mu? Oyun öneriniz var mı

Geri