Diş yaptırma hakkında öneri

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,737
Arkadaşlar sağ ve sol olmak üzere köpek dişimin arkasındaki dişler çatladı düştü iki tarafında neden böyle oldu anlamadım boşluk var iki taraftarda. 2 diş yaparlarmı takma yada yeni yapılan dişler sağlam oluyormu yemek yerken yada ağrı felan olurmu anlayan birisi aydınlatır mı
Screenshot_20231211_013000.jpg

Arkadaşlar sağ ve sol olmak üzere köpek dişimin arkasındaki dişler çatladı düştü iki tarafında neden böyle oldu anlamadım boşluk var iki taraftarda. 2 diş yaparlarmı takma yada yeni yapılan dişler sağlam oluyormu yemek yerken yada ağrı felan olurmu anlayan birisi aydınlatır mıAlıntıyı görüntüle
İmplant yaparlar bir şey olmaz sağlıkla kullanirsan

bütçene göre istersen implant yaptırırsın yerli yada yabanci istersen köprü yaptrirsin

İmplant yaparlar bir şey olmaz sağlıkla kullanirsan
Babam alttaki dişleri 9 dişi 9k fiyata yaptırmış iyi gibi sanki yaşı var tabi ama 55 yaşında bende oraya 2 tane diş yaptırmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçene göre istersen implant yaptırırsın yerli yada yabanci istersen köprü yaptrirsin
Babam alttaki dişleri 9 dişi 9k fiyata yaptırmış iyi gibi sanki yaşı var tabi ama 55 yaşında bende oraya 2 tane diş yaptırmak istiyorum.

Arkadaşlar sağ ve sol olmak üzere köpek dişimin arkasındaki dişler çatladı düştü iki tarafında neden böyle oldu anlamadım boşluk var iki taraftarda. 2 diş yaparlarmı takma yada yeni yapılan dişler sağlam oluyormu yemek yerken yada ağrı felan olurmu anlayan birisi aydınlatır mıAlıntıyı görüntüle
Kardeşim diş hekimiyim varsa panoramik röntgen ve ağız içi foto at. Sana yapılabilecek işlemleri ve işlemlerin olumlu ya da olumsuz yanlarını anlatayım.

Kardeşim diş hekimiyim varsa panoramik röntgen ve ağız içi foto at. Sana yapılabilecek işlemleri ve işlemlerin olumlu ya da olumsuz yanlarını anlatayım.
çok teşekkür ederim implant yaptırdım ve çok memnun kaldım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri