Donanım Arşivi Forum Hakkında

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
175
Forumda neler hiçbir konumda cevap alamıyorum? Binlerce kişinin kullanmasına rağmen?

Şunu gözlemledim. Donanım olarak cevapsız kalmıyor ama teknik yazılım konusunda pek bilgi yok.

1 Aralık 2024'e kadar açtığın konularda sadece 3 ya da 4 konu cevapsız bırakılmış ki 2 tanesi çok karmaşık konular, herkesin bilgisinin olmayacağı konular. Daha ne istiyorsun acaba?

1 Aralık 2024'e kadar açtığın konularda sadece 3 ya da 4 konu cevapsız bırakılmış ki 2 tanesi çok karmaşık konular, herkesin bilgisinin olmayacağı konular. Daha ne istiyorsun acaba?
bu yoruma ne gerek vardı?

Haklısın hocam aynen :D

Haklısın hocam aynen :D

Profilinden geçmişte açtığın konulara bakıp, cevap alıp almadığına bakabilirsin dostum. Bulunduğun ortamı kötülemenin veya eleştirmenin birisine faydası yok. Çok şikayetçiysen gidersin yöneticilerin duvarına yazıp çözüm önerisi sunarsın. Herkesin göreceği şekilde bunu yapman hoş değil.

Forumda neler hiçbir konumda cevap alamıyorum? Binlerce kişinin kullanmasına rağmen?
Elimizden geldikçe yardımcı oluyoruz forumda sürekli düzenli olarak aktif olan belirli bir kitle var diğerleri işi oluyor az giriyorlardır ve girdiklerinde o konu çoktan düşmüş oluyor.
Sana tavsiyem cevap alamadığın konunu belirli aralıklarla yükselt illaki cevap alacaksın ki zaten 1-2 konuna cevap gelmemiş anladığım kadarıyla.

Profilinden geçmişte açtığın konulara bakıp, cevap alıp almadığına bakabilirsin dostum. Bulunduğun ortamı kötülemenin veya eleştirmenin birisine faydası yok. Çok şikayetçiysen gidersin yöneticilerin duvarına yazıp çözüm önerisi sunarsın. Herkesin göreceği şekilde bunu yapman hoş değil.
Herkesin gördüğü şekilde atmamın herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum şuan olduğu gibi herkes fikrini belirtebilir iyi yada kötü. Onun dışında cevap alamadığım 3 4 konu da olabilir 20 konuda bunun sayıyla ne ilgisi var sonuç olarak cevap alamamışım ve sorunum çözülmemiş. Bunu konuya taşımam seni neden bu kadar rahatsız etti anlamadım. İyi forumlar :) :)

Herkesin severek kullandığı forumu "aklınca" kötülemeye çalışırsan illaki karşına benim gibi insanlar çıkacaktır. Ben sadece önden davrandım. Kimse "Turbox B75 H61 anakart" ya da "soundmax 60.4 Tweeter Mobass MBT01v02" bunun gibi şeyleri bilmek zorunda değil.

He cevap alamadın mı, sayfanın yüklenmesi insanı yaşlandıran Receb'in yerine, üzerine ölü toprağı atılan Hakkı'nın yerine falan gidebilirsin kimse tutmaz seni.

Sana da iyi forumlar. :)

Herkesin severek kullandığı forumu "aklınca" kötülemeye çalışırsan illaki karşına benim gibi insanlar çıkacaktır. Ben sadece önden davrandım. Kimse "Turbox B75 H61 anakart" ya da "soundmax 60.4 Tweeter Mobass MBT01v02" bunun gibi şeyleri bilmek zorunda değil.

He cevap alamadın mı, sayfanın yüklenmesi insanı yaşlandıran Receb'in yerine, üzerine ölü toprağı atılan Hakkı'nın yerine falan gidebilirsin kimse tutmaz seni.

Sana da iyi forumlar. :)
Hocam konuyu boş uzatıyorsun konuya cevap vermezsen sevinirim

Geri