ibrahim28286
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Ucuz ve Güvenilir siteden win 10 key arıyorum eğer sizin alıp memnun kaldığınız yer varsa link bırakabilirmisiniz...:d
uğraşmak istemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum güvenilir bir siteden almak istiyorumMicrosoft activation scrips ile orijinal etkinleştirebilirsin.
Trendyol Hepsiburada da 2 tl falandıuğraşmak istemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum güvenilir bir siteden almak istiyorum
ben bulamadım gördüysen link atabilirmisinTrendyol Hepsiburada da 2 tl falandı
OEM arıyorsanız bunlardan almayın.Trendyol Hepsiburada da 2 tl falandı
Bende göremedim kaldırıldı heraldeben bulamadım gördüysen link atabilirmisin
Kral cmd ye iki tane kod yazıyorsun oluyor satın almaktan daha kolay bir işlemuğraşmak istemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum güvenilir bir siteden almak istiyorum
OEM retail aman aman farklar yok ucuza ne bulduysan yapıştır geçOEM arıyorsanız bunlardan almayın.
Aman aman derken? OEM anakarta gömülüyor. Retailde sıkıntı çıkabilir format sonrası tekrar girerken.OEM retail aman aman farklar yok ucuza ne bulduysan yapıştır geç
OEM 1 kere kullanılıyor dediğin gibi anakarta bağlanıyor sistem upgrade ederken transfer edemiyorsun. retail windows hesabına bağlanıyor çok kolay transfer imkanı. Artı eksileri var 3 5 lira verdiğin şeyler için çok gereksiz farklar hangisini bulduysan al geç bir daha alırsın.Aman aman derken? OEM anakarta gömülüyor. Retailde sıkıntı çıkabilir format sonrası tekrar girerken.
İlk çıkana gir anlatıyor zaten.uğraşmak istemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum güvenilir bir siteden almak istiyorum