❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Konunun genel özeti videoda , iş eleştirmeye gelince hep toplumu eleştriyoruz fahiş fiyatlar , fırsatçılar gibi gibi bu yanlış fiyatı yazan çalışanın hayatı karardı umrunuz da bile değil.Adam 4-5 tane almış arsızlığı yetmiyor birde böbürlenerek anlatıyor harbiden bitmişiz...:monkahmm:

thh başvurmaya gerek yok bariz fiyat hatası vardı. kupon kovalayalım bari alabilen oldu mu kupon

Musteri hizmetleri ile konustum bu durumu. Herkesin urununun iptal edildigini sistem tarafindan iptal edildigi icin kimseye teslim edilmeyecegini soyledi musteri hizmetleri.

Musteri hizmetleri ile konustum bu durumu. Herkesin urununun iptal edildigini sistem tarafindan iptal edildigi icin kimseye teslim edilmeyecegini soyledi musteri hizmetleri.
Hocam yani şansımız 0 mi thh falan sadece kupon mu verecekler 50 TL'lik:F

Hocam yani şansımız 0 mi thh falan sadece kupon mu verecekler 50 TL'lik:F
Ne kadarlik kupon verirler bilmiyorum ama kupon tanimlayacagiz dediler. Istanbulda urunu yola cikanlar varmis fln dedim. Onlarin ki de iptal olur kimseye teslim edilmeyecek bu urunler dedi

Ne kadarlik kupon verirler bilmiyorum ama kupon tanimlayacagiz dediler. Istanbulda urunu yola cikanlar varmis fln dedim. Onlarin ki de iptal olur kimseye teslim edilmeyecek bu urunler dedi
Hocam paranız yattımi daha yatmadı benim aramam mi lazım bidaha

Hocam paranız yattımi daha yatmadı benim aramam mi lazım bidaha
Param sabah yatti, iade etmislerdir sizinkini de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thh olayinda etik kısmı tartisilir. Birkac kisi bir seyler yazmis ahlak fln kendi fikrimi yazmak istiyorum.

Tuketici olarak ne zaman bu sitelerden urun alsam magdur edildim, hakkimi almak icin 40 takla atmam gerekti ki kimi zaman alamadim. Simdi boyle bir durumda tutumumu ben satis sitesine gore belirlerim. Amazon olsa başim gozum ustune bize yani alicilara sahip cikiyor ayni durum onlarda olsa dusunmem iade ederim. Ne ekerseniz onu bicersiniz. Kimse bana etikten bahsetmesin, calisanin kariyeri karardi vs diyenler var. O konuda oyle olmadigi kanisindayim ama net bir bilgim yok. Benim thh basvurum o calisani zor durumda biracaksa ben thh basvurumu geri cekmeye hazirim bilgisi olan varsa paylasmasi iyi olur.

bana mesaj atti simdi hepsiburada. hesabiniza gun sonuna kadar 14 gun gecerli kupon tanimlayacagiz diyor mesajda. kuponla alakali bir detay yok mesajda :). 100 liraya 50 lira kupon geliyor gibi :)

bana mesaj atti simdi hepsiburada. hesabiniza gun sonuna kadar 14 gun gecerli kupon tanimlayacagiz diyor mesajda. kuponla alakali bir detay yok mesajda :). 100 liraya 50 lira kupon geliyor gibi :)
500tl kupon tanımlamışlar

Thh'ye her şeyi doğru yazıp tarihi 4 Mayıs yazmışım :kekw:

İhtimali sıfırdı daha da sıfır oldu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,743