23liraya s24+ alacaktık ondan dolayı oldu kral kusura bakma bidaha yapmayızLa 40 sayfa ne konustunuz
23liraya s24+ alacaktık ondan dolayı oldu kral kusura bakma bidaha yapmayızLa 40 sayfa ne konustunuz
Hocam yani şansımız 0 mi thh falan sadece kupon mu verecekler 50 TL'lik:FMusteri hizmetleri ile konustum bu durumu. Herkesin urununun iptal edildigini sistem tarafindan iptal edildigi icin kimseye teslim edilmeyecegini soyledi musteri hizmetleri.
Ne kadarlik kupon verirler bilmiyorum ama kupon tanimlayacagiz dediler. Istanbulda urunu yola cikanlar varmis fln dedim. Onlarin ki de iptal olur kimseye teslim edilmeyecek bu urunler dediHocam yani şansımız 0 mi thh falan sadece kupon mu verecekler 50 TL'lik:F
Hocam paranız yattımi daha yatmadı benim aramam mi lazım bidahaNe kadarlik kupon verirler bilmiyorum ama kupon tanimlayacagiz dediler. Istanbulda urunu yola cikanlar varmis fln dedim. Onlarin ki de iptal olur kimseye teslim edilmeyecek bu urunler dedi
Param sabah yatti, iade etmislerdir sizinkini deHocam paranız yattımi daha yatmadı benim aramam mi lazım bidaha
500tl kupon tanımlamışlarbana mesaj atti simdi hepsiburada. hesabiniza gun sonuna kadar 14 gun gecerli kupon tanimlayacagiz diyor mesajda. kuponla alakali bir detay yok mesajda. 100 liraya 50 lira kupon geliyor gibi
![]()
Nasıl thh basvurusu yapilir son 15 sayfa falanLa 40 sayfa ne konustunuz