2025 model pejo 3008 boya kalkması hakkında

Ryan Gosling

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Beyler arabanın sağ arka çamurluğunda boya kalkması var sürtünme sonucu. araba 2 haftalık araba plastik parça göçük vs. yok araba da sadece boya kalkması var. pejo yetkili servis ne kadar ücret çıkartır

küçük bir şeyse avuç içi kadarsa yani dışarda yaptır servis tamamen boyar

servise götüreceğim garantisi için ;D ben çarptım da merak ediyorum ne kadar tutar diye
garantisi bozulmaz hocam ufak bir lokalden eğer illa servis diyorsan kasko yaptır sonra bir daha sürt rapor tuttur para ödeme (önermiyorum etik değil)

garantisi bozulmaz hocam ufak bir lokalden eğer illa servis diyorsan kasko yaptır sonra bir daha sürt rapor tuttur para ödeme (önermiyorum etik değil)
hocam zaten görmedim kazayı çok az sürtmüşüm fark etmedim bile ben vururken , sonra polise vermiş polis aradı beni yaw dedim vurmadım vursam dururum falan kamera kayıtları varmış. adamla konuştum tutanak tutturmuyor tramer için , o yüzden servise götürecekmiş. sadece ne kadar patlar bana merak ediyorım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50-60 bin gözden çıkar. Günümüzde fiyatlar yüksek.
usta değişim olmucak lokal olucak boya 50 60 nedir iki fıs boya sıkıcak

hocam zaten görmedim kazayı çok az sürtmüşüm fark etmedim bile ben vururken , sonra polise vermiş polis aradı beni yaw dedim vurmadım vursam dururum falan kamera kayıtları varmış. adamla konuştum tutanak tutturmuyor tramer için , o yüzden servise götürecekmiş. sadece ne kadar patlar bana merak ediyorım

usta değişim olmucak lokal olucak boya 50 60 nedir iki fıs boya sıkıcak
pahalıya patlar hocam tutanak tutmak zorundasınız tutmazsan ödemem de sonuçta olayı yasal olarak çözmen gerekli . kaskosu varsa zaten öder eğer senin sigortan varsa seninki öder illa tuttur tutanağı

pahalıya patlar hocam tutanak tutmak zorundasınız tutmazsan ödemem de sonuçta olayı yasal olarak çözmen gerekli . kaskosu varsa zaten öder eğer senin sigortan varsa seninki öder illa tuttur tutanağı
ustam olay 2 hafta önce olmuş şimdi tutanak tuttursam olur mu ki ?

kamera kaydı varsa tutun polise başvurun eğer o zorlarsa boşu boşuna ödemeyin
pederde dedi polise benim için kaçtığımı söylemiş kaçmadığımı bellirttim küçük bir sürtmüşüm ses bile çıkmadı.

lavuk uğraştırıyor ya dışarda max 2k boyamayı illa servise götürecek

pederde dedi polise benim için kaçtığımı söylemiş kaçmadığımı bellirttim küçük bir sürtmüşüm ses bile çıkmadı.

lavuk uğraştırıyor ya dışarda max 2k boyamayı illa servise götürecek
fotoğrafı var mı dediğin gibiyse bu böyle uğraştırıyorsa pek anlamıyor uzatıyor hatta araba sıfır olduğu için üstünde ppf varsa bile şaşırmam

fotoğrafı var mı dediğin gibiyse bu böyle uğraştırıyorsa pek anlamıyor uzatıyor hatta araba sıfır olduğu için üstünde ppf varsa bile şaşırmam
fotoğraf vardır adam da olmadı çekip tutanak tutturcam zaten gaye benziyordu lavuk akşam akşam sinir etti beni

fotoğraf vardır adam da olmadı çekip tutanak tutturcam zaten gaye benziyordu lavuk akşam akşam sinir etti beni
hocam dışarıda maks tutsa tutsa 4-6 bin falan tutar fotoğrafı varsa daha net fiyat verebilirim babam boyacı yıllarca serviste çalıştı sorabilirm ona istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,749
Üyeler
192,789
Son üye
BudgetGamer
Geri