Dertlerinizi anlatın

2 buçuk aydır bir işte çalışıyorum gözüm baya açıldı iş fırsatlarını yakala ya bilirim belki.

konuyu öylesine açmadım kendi dertlerinizi de anlatın
3 senelik ilişkim vardı gerçekten ilk defa çocukca birini sevmiştim karşımdaki kişiyi de sadık sanıyormuşum hiçbir sorun da yoktu 2 hafta önce ayrılmak istediğini söyledi ilişki istemiyorum diyerek meğerse işyerinde başkasından hoşlanmış onla konuşmak için ayrılmış benden 🙂

Kazanma hırsı, daha çok para biriktirme derdi...

Sabırlı olmak için gerçekten evliya olmak gerekiyormuş :)

İki haftaya yakındır hiç hisse alamadım (belki daha fazla süredir), zararım yok ama kar da yok gibi... :(

Piyasaların durulmasını ve tekrardan güzel günleri bekliyorum. Güzel bir araba hayalim var.

Kazanma hırsı, daha çok para biriktirme derdi...

Sabırlı olmak için gerçekten evliya olmak gerekiyormuş :)

İki haftaya yakındır hiç hisse alamadım (belki daha fazla süredir), zararım yok ama kar da yok gibi... :(

Piyasaların durulmasını ve tekrardan güzel günleri bekliyorum. Güzel bir araba hayalim var.
Hocam sorması ayıptır hangi araba var aklınızda merak ettim umarım alırsınız bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ufaktan bir gelecek kaygısı var bakalım nolacak hayrolsun

3 senelik ilişkim vardı gerçekten ilk defa çocukca birini sevmiştim karşımdaki kişiyi de sadık sanıyormuşum hiçbir sorun da yoktu 2 hafta önce ayrılmak istediğini söyledi ilişki istemiyorum diyerek meğerse işyerinde başkasından hoşlanmış onla konuşmak için ayrılmış benden 🙂
kötü baya kötü çok kötü üzüldüm bea kendine daha iyisini bulursan bilmiyorum ne diyeceğimi

Hocam sorması ayıptır hangi araba var aklınızda merak ettim umarım alırsınız bu arada

Ufaktan bir gelecek kaygısı var bakalım nolacak hayrolsun
Şöyle bi şey düşünüyorum, Amerikan arabalarına biraz sempatim var:

2025-06-05_00-27.webp

Geniş ve kaslı hem de araba gibi kullanılabilecek bir otomobil ...

2 buçuk aydır bir işte çalışıyorum gözüm baya açıldı iş fırsatlarını yakala ya bilirim belki.

konuyu öylesine açmadım kendi dertlerinizi de anlatın
8 yıldır kız yok testesteron kokusu almaktan sıkıldım

daha iyi anlatılamazdı :kekw: :kappa:

8 9 tane alttan dersim var işin könü yanı bunların 5 6 tanesi Ben girdikten 1 sene sonra müfredattan kalktı :/
O durum berbat bir şey ya , farklı ders almak zorunda kalıyorsun. Benim de 1 dersimde olmuştu , dersi muhtemelen 3 veya 4. sınıfa kadar alırdım hocanın ters köşe sorularından :D Şansıma o dersin yerine daha önce geçtiğim kolay bir dersi getirdiler, çıktı gitti aradan :D

daha iyi anlatılamazdı :kekw: :kappa:

O durum berbat bir şey ya , farklı ders almak zorunda kalıyorsun. Benim de 1 dersimde olmuştu , dersi muhtemelen 3 veya 4. sınıfa kadar alırdım hocanın ters köşe sorularından :D Şansıma o dersin yerine daha önce geçtiğim kolay bir dersi getirdiler, çıktı gitti aradan :D
Ben Hocam 4 oldum Hala 2 Sınıftaki dersi alıyorum,Hoca bir soruyor abi evlere şenlik :// Allahtan hoca değisti yeni hoca biraz materyal sağladı onların materyalleri -slaytları hatim ediyoruz :D

üff öyle bir anlattınki içim bir kötü oldu reis.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,579
Üyeler
191,128
Son üye
zifirben
Geri