Dertlerinizi anlatın

bende insanlara güvenim olmadığından 25 yaşına geldim 1 tane ciddi ilişkim olmadı.
Allah doğru kişiyi çıkarsın nasibiniz sizi bulur zaten hocam en azından birisini kolayca sevebilirsiniz ben bir daha birisini nasıl severim bilmiyorum sevsem bile yalandan olacak güvenemiyicem asla sorun olacak herşeyi geçtim cidden çok seviyordum tüm sevgimi iyi niyetimi hepsini sömürdü gitti hoşlandığı kişi 5 yaş büyük ve sapık birisi resmen düzgün biri olsa neyse derdim bunu duyunca iyice çöktüm oyun oynayarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum bir de üstüne pc bozuk parçanın gelmesini bekliyorum :)

iş ciddiye binmeden tanıdığın daha hayırlısı olmuş belkide
Post automatically merged:

Allah doğru kişiyi çıkarsın nasibiniz sizi bulur zaten hocam en azından birisini kolayca sevebilirsiniz ben bir daha birisini nasıl severim bilmiyorum sevsem bile yalandan olacak güvenemiyicem asla sorun olacak herşeyi geçtim cidden çok seviyordum tüm sevgimi iyi niyetimi hepsini sömürdü gitti hoşlandığı kişi 5 yaş büyük ve sapık birisi resmen düzgün biri olsa neyse derdim bunu duyunca iyice çöktüm oyun oynayarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum bir de üstüne pc bozuk parçanın gelmesini bekliyorum :)
iş ciddiye binmeden tanıdığın daha hayırlısı olmuş belkide

2 buçuk aydır bir işte çalışıyorum gözüm baya açıldı iş fırsatlarını yakala ya bilirim belki.

konuyu öylesine açmadım kendi dertlerinizi de anlatın
konudan bağımsız yazın iş öğrenmek için sanayimi mantıklı yoksa esnafda çalışmakmı ticaret falan yapmıcam üni okucam bu arada
Post automatically merged:

+++++++++++

Arkadaşın bir derdi var onu anlatacam şimdi arkadaş biriyle telefonda konuşuyormuş sonra 3. Bir şahsa ağır hakaret etmiş( 3. Şahsı siz anladınız) insanlık hali ağızdan kaçmış arkadaş bişey olur mu diye korkuyor alın size dert

Arşiv Araştırmasıyla ilgili olumsuz sonuçlanabileceğine dair kaygılarım...
Hayırlı olsun hangi sınavı kazandın ? Sabıka vs yoksa inşallah olumlu sonuçlanır takma kafaya

Geri