Çözüldü✓ EKRAN KARTIM SİSTEMDE GÖRÜNÜYOR AMA KULLANILMIYOR

Reaksiyon skoru
0
Herkese hayırlı işler.
Ailem şehir dışına çıkacaktı bayram nedeniyle şarkı indirmeye çalışmışlar ondan sonra gün içinde her hangi bir şekilde sorun olmadan kullanıldı akşam kapatılıp ertesi gün yeniden açmaya çalıştığımda kasa aktif ekranda görüntü yoktu anakarttan görüntü alarak çalıştırdım çalışırken ekran kartına geçiş yaptım ama ekran gitti güncelleme gelmiştir diyerekten güncelleme yaptım ekrana görüntü geldi ama kullanım olmuyor GÖREV YÖNETİCİSİ DONUYOR BİLGİSAYAR SAÇMA ÇALIŞIYOR ekran kartı arayüzüm donuyor oyunlara hiç bir şekilde giriş yapamıyorum masaüstüm donuyor birincil ekran kartı olarak seçemiyorum performansın psi yok sistemde kaynak izleyici açıyorum oda donuyor format attım ne var ne yok sildim baştan sürücüleri indirdim yine olmuyor ne yapabilirim daha toplayalı 3 5 ay oldu

Sistemim nitro+ 7800xt 9700x b850m pro rs 32 gb ram 850w 80+ psu

Ekler

• IMG_7051.webp
    IMG_7051.webp
    1 MB · Hit: 20
Biostan Dahili GPU devre dışı bırakıp Sorunu çözebilirsin. Google araştırırsan bulabilirsin.

Usta eyvallah oyun açılmaya açıldı ama kullanım yok yine 0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama saçmalık şu ki amd uygulamasından stres testine sokabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windowstan ekran kartını birincil seçince yine açılmadı yine donmalar oldu

Ekler

• IMG_7057.webp
    IMG_7057.webp
    921.1 KB · Hit: 12
  • IMG_7058.webp
    IMG_7058.webp
    666.2 KB · Hit: 9
Win11 güncellemesiyle alakalı bir sıkıntıydı herhalde win10a geçtim ve sorun çözüldü baştan sonra güncellemeleri yaptım sorun kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,746
Üyeler
184,828
Son üye
Davulcu parası
Geri