Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,134
Psu’m bu hocalarım kabloları uyumlu olur mu başlıktaki alacağım ekran kartı için ?
gigabyte modeli hariç sorun çıkarmaz sanırım.Psu’m bu hocalarım kabloları uyumlu olur mu başlıktaki alacağım ekran kartı için ?
hocam ne 9070xt miş kaça alıyorsun bu aradaTamam o zaman alıyorum ekran kartını.
hayırlı olsun bakalım.Tamam o zaman alıyorum ekran kartını.
Sorun çıkarmaz, hayırlı olsunPsu’m bu hocalarım kabloları uyumlu olur mu başlıktaki alacağım ekran kartı için ?
asus prime 32 bin tl idi kasanız beyaz ise bir şey diyemem ama asus olanı baya uygun şuan36
Rtx 5080 den %5 az fps veriyor araştırdığım kadarıyla.
Evet daha iyiasus prime 32 bin tl idi kasanız beyaz ise bir şey diyemem ama asus olanı baya uygun şuan
![]()
ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
Şu şekilde görünüyor hocamSorun çıkarmaz, hayırlı olsun
Hocam ben de kasa bakıyorum da zoko dikkatimi çekti sen de onu kullanıyormuşsun.Rica etsem fotosunu atabilir misin kasanın içinin?
Eyvallah adamsın.Şu şekilde görünüyor hocam
Beyaz ekran kartı almak istiyorum. Bu yüzden![]()
Hocam sırf bu yüzden beyaz ekran kartı arıyodum valla RX 9070XT bulunca direk siparişi verdim hem güç olarak RTX 5080 ile %10 %13 fps farkı var +avantajı beyaz sistemime çok tatlı olurEyvallah adamsın.
Hak verdim vallahi beyaz gpu çok yakışır