RX 9070 XT vs RTX 5070Ti

Üzmez canım çok geliştirdi kendini ve şuan driver konussund

Yok ya taichi daha tatlı
Evet o da güzel. Ben beyaz olduğu için bunu tercih ettim. Bu 2 asrock modeli hariç diğer tüm modeller kötü bence. Tasarım anlamında daha iyisini beklerdim.

Kartın gücü iyi zaten fakat deneyimi kötü nvidia ya göre, DLSS4 görüntü kalitesi FSR4 ten fersah daha iyi, rekabetçi oyun oynucaksan Reflex en önemli ayar olucak. RTX kullanmak istersen MFG4X ve tensor çekirdekleri önemli olucak, daha birçok şey sayarım şuan bu öneren arkadaşlar çok temel şeylerden kart öneriyor sana, driver kalitesi bilmem ne, 3 sürüm patladı sadece toparladılar sürücüyü, 3 sürücü nerde 10 yıllık amd driver sorunları nerede. Bu arada 5070 Tİ kullanıyorum merak ettiğin soruları sorabilirsin
Fersah mi öyle bir şey yok bro

Kartın gücü iyi zaten fakat deneyimi kötü nvidia ya göre, DLSS4 görüntü kalitesi FSR4 ten fersah daha iyi, rekabetçi oyun oynucaksan Reflex en önemli ayar olucak. RTX kullanmak istersen MFG4X ve tensor çekirdekleri önemli olucak, daha birçok şey sayarım şuan bu öneren arkadaşlar çok temel şeylerden kart öneriyor sana, driver kalitesi bilmem ne, 3 sürüm patladı sadece toparladılar sürücüyü, 3 sürücü nerde 10 yıllık amd driver sorunları nerede. Bu arada 5070 Tİ kullanıyorum merak ettiğin soruları sorabilirsin
bro kart 32k asus prime 5070ti 40k arada fark 8k arkadaş beyaz istiyorsa 34k beyaz 44k beyaz 5070ti arada fark baya fazla

Gözümle gördüğüm için rahat konusuyorum internetten bakarak değil kıyasladım iki kartı. Özellikle karakter koşarken DLSS4 netliğini koruyor FSR4 bulanıklaşıyor.
fsr4 ve rdna4 mimari olarak aşırı çok geliştirildi hocam yanlışınız var bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bro kart 32k asus prime 5070ti 40k arada fark 8k arkadaş beyaz istiyorsa 34k beyaz 44k beyaz 5070ti arada fark baya fazla
işte çok fazla hocam aynı fiyatta olsalardı direk 5070ti alırdım fakat aradaki fiyat farkı sende şahitsin gereksiz pahalı ya o yüzden 9070xt beyaz alsam gram pişman olmam sizin sayenizde bilgilendirdiniz beni çünkü sonuçta diğerinde dlss4 diğerinde fsr4 var her ikiside cennet misali hahaha :D :D

bro kart 32k asus prime 5070ti 40k arada fark 8k arakdaş beyaz istiyorsa 34k beyaz 44k beyaz 5070ti arada fark baya fazla
Bro ben almasın demiyorum, alsın ama bilerek alsın, 5080 gücünde felan diyor, diğeride driveri nvidia dan iyi diyor. DLSS4 le FSR4 farkını anlatıyoz alaya alıyor böyle olmaz, bu forumda tecrübemle birşeyler anlatmaya calısıyom, bu AMD tayfası canımı çok sıkıyo %8 global kitlesi %92 den iyi biliyor herşeyi.

işte çok fazla hocam aynı fiyatta olsalardı direk 5070ti alırdım fakat aradaki fiyat farkı sende şahitsin gereksiz pahalı ya o yüzden 9070xt beyaz alsam gram pişman olmam sizin sayenizde bilgilendirdiniz beni çünkü sonuçta diğerinde dlss4 diğerinde fsr4 var her ikiside cennet misali hahaha :D :D
hocam fiyat tabikide önemli ama şuda var sen güç kaynagıda degişriiceksin 2 parça 5070ti fiyatına geliyor eger elniizdeki güç kaynagı ne oldugunu bilmiyorum ortalama üstü 650w üstü bir şey ise 5070ti daha mantıklı kalıyor

İşlemcin amd ise 9070, değilse 5070. Ama 5000 serisi kartların neredeyse tamamı sorunlu ve çoğu ülkede iade ediliyor

Bro ben almasın demiyorum, alsın ama bilerek alsın, 5080 gücünde felan diyor, diğeride driveri nvidia dan iyi diyor. DLSS4 le FSR4 farkını anlatıyoz alaya alıyor böyle olmaz, bu forumda tecrübemle birşeyler anlatmaya calısıyom, bu AMD tayfası canımı çok sıkıyo %8 global kitlesi %92 den iyi biliyor herşeyi.
5080 güçünde diyen adam pc donanımından zerre anlamıyordur

Sen boşver fanboylar her zaman böyledir forumda açık ve net olacaksin yüzlerce mesajim var çoğunda nvdia övdüm amd övdüm yani neyse ben onu yazdım düz olacaksın insanlara doğru bilgi vereceksin

Tamam de geç benim gibi yoksa uzar konu

Seni üzmez 9070xt güzel kart o kadar fiyat farkına değecek bir durum yok

Yav onu konusuyom işte, adama yanlış bilgi veriyorlar. Şahsen ben olsam GTA6 için bile NVIDIA alırım.
onları direk rapor edebilrisiniz yanlış bilgisen sonuçta direkt yanlış bilgi

Geri