RX 9070 XT vs RTX 5070Ti

arkadaşlar aradaki fiyat farkına değer mi 5070ti almak için çünkü RX 9070XT videolardan gördüm rtx 5080 ile denk oluyo çok hoşuma gitti sizce alayım mı yoksa 5070ti mi alayım
32k ya asus prime var al geç arada fark 8 k 5070ti ile

Tam gerçek aynı ayarlarda alamazsın 5080 ile aynı değeri diyorum yani yapmıştır ayarlardan felan dediğim o yani
yok yok hocam demek istediğim yanlış anlaşıldı galiba kusura bakmayın demek istediğim yer yer bazı oyunlarda denk olabiliyor ama genelde tabi 5080 daha iyi ama rx 9070xt ile pek öyle ahım şahım farkları yok demek istedim

oo pure olanından almışsın sen bide bembeyaz olan çok şirin hocam o ya iyi ki almışsın valla hiç üzmez ömür boyu.
hocam kart boşta 39 derece yükte 50-65 arasıydı sanırsam (bu sıcaklık değerlerinde nzxt h6 flowun da etkisi vardır)

hocam site incehesap konuları yüzdünden yavaş link attım f5 atın tekrar mesaja gidin
hocam fiyatı çok iyi sence pure mi iyi soğutmada yoksa asus mu bu attığın için biraz giriş seviyesi dedilerde ne kadar doğru bilmiyorum inan ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kart boşta 39 derece yükte 50-65 arasıydı sanırsam (bu sıcaklık değerlerinde nzxt h6 flowun da etkisi vardır)
çok iyi valla hocam pure demek ki aşırı iyi soğutma konusunda demek ki ekran kartı ne kadar soğuk kalabilirse uzun süre fps bi o kadarda yükselir ve aynı kalır.

hocam fiyatı çok iyi sence pure mi iyi soğutmada yoksa asus mu bu attığın için biraz giriş seviyesi dedilerde ne kadar doğru bilmiyorum inan ki

çok iyi valla hocam pure demek ki aşırı iyi soğutma konusunda demek ki ekran kartı ne kadar soğuk kalabilirse uzun süre fps bi o kadarda yükselir ve aynı kalır.
evet istenilen performansları alabilirsin sana önerim pulse modelini alman beyaz dizmiyorsan tabikide

sappire almam asus prime sappire den daha iyiidir sogutma olarak giriş seviye olsa bile ve satması daha kolay olur asus oldugu için

evet istenilen performansları alabilirsin sana önerim pulse modelini alman beyaz dizmiyorsan tabikide
beyaz bir kasa almayı düşünüyorum bende beyaz bi kasa var ama küçük onu değiştiricem akvaryum beyaz kasa almayı düşünüyorum hocam

sappire almam asus prime sappire den daha iyiidir sogutma olarak giriş seviye olsa bile ve satması daha kolay olur asus oldugu için

K1dot nickli hocam çok memnunmuş hocam purenin soğutmasından vs her şeyinden o yüzden de bi nevi içim rahat oldu kullanan kişi görünce​

beyaz bir kasa almayı düşünüyorum bende beyaz bi kasa var ama küçük onu değiştiricem akvaryum beyaz kasa almayı düşünüyorum hocam

K1dot nickli hocam çok memnunmuş hocam purenin soğutmasından vs her şeyinden o yüzden de bi nevi içim rahat oldu kullanan kişi görünce​

hocam memnuniyet ayrı fiyat ayrı birisi 32 k ya güzel sogutma ve aynı performans siyah renk digeri 37k ve beyaz asus ile aynı performansı vericek

zaten karta 37k vericeksenizi gidin 5070ti alın arada fark çok az he eger ben top tier bir 9070xt almak istiyorum diyorsanız sinerjide red devil 9070xt var top tier kart ona bakabilrisiinz o paralara

Geri