- Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela psu filan değiştirmeseydim 5070ti alırdım fakat değiştiricem her ihtimale o yüzden rx 9070xt pure alıp içim rahat etsin mi shankar hocamBeyaz sistem toplarız sana sorun yok ama fiyat artıyor
mesela psu filan değiştirmeseydim 5070ti alırdım fakat değiştiricem her ihtimale o yüzden rx 9070xt pure alıp içim rahat etsin mi shankar hocamBeyaz sistem toplarız sana sorun yok ama fiyat artıyor
Yanlış bilgi nerden öğreniyosunuz bunları.rtx 5080 ile denk oluyo
akıl vermek gibi olucak ama garantiyi hiç edip asus prime alıp kartı söküp beyaza boyaya bilrisiniz arka ayna ile 2 kutu sprey boyanız gider en fazla ama tabi ganrati hizmetlkeri paralı oalrak size gelirshankar hocam beyaz sistem düşünüyorum yeni beyaz akvaryum kasada alacağım sence ne yapsam daha mantıklı olur
videoları izledim çok fazla semih beyYanlış bilgi nerden öğreniyosunuz bunları.
9070xt kullanan bu forumda çok var onların forumlarını okudum rt performansından aşırı memnunlar hocam o yüzden üzmez gibi geliyor banada ya bilmiyorumPara konusu dert değilse her zaman için nvidia. Amd de iyidir(9070xt). Hele rt performansı 90 serisinde arttı.
Videolara göre kıyaslama yapmavideoları izledim çok fazla semih bey
Üzmez canım çok geliştirdi kendini ve şuan driver konusunda da nvdiadan öndevideoları izledim çok fazla semih bey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070xt kullanan bu forumda çok var onların forumlarını okudum rt performansından aşırı memnunlar hocam o yüzden üzmez gibi geliyor banada ya bilmiyorum
neden yapmayayım hocam videolar yalan mı söylüyor ki yapmayacağım ? amacım seni sorgulamak değil sakın yanlış anlama beni kararına saygılıyım lakin bir sürü video izledim.
Hocam nvdia yapay zekasına yaklaşamıyor maaleseffsr4 işe yaramaz mı hocam nvidia da ışın izleme gibi
Psu değiştireceksen ve 9070xt'ye ılımlı bakıyorsan al gitsin hocammesela psu filan değiştirmeseydim 5070ti alırdım fakat değiştiricem her ihtimale o yüzden rx 9070xt pure alıp içim rahat etsin mi shankar hocam
Üzmez canım çok geliştirdi kendini ve şuan driver konussundvideoları izledim çok fazla semih bey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070xt kullanan bu forumda çok var onların forumlarını okudum rt performansından aşırı memnunlar hocam o yüzden üzmez gibi geliyor banada ya bilmiyorum
Bunu alırım. Sırf tasarımı için bile değer. Bana göre en güzel 9070 XT modeli bu.![]()
ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kartın gücü iyi zaten fakat deneyimi kötü nvidia ya göre, DLSS4 görüntü kalitesi FSR4 ten fersah daha iyi, rekabetçi oyun oynucaksan Reflex en önemli ayar olucak. RTX kullanmak istersen MFG4X ve tensor çekirdekleri önemli olucak, daha birçok şey sayarım şuan bu öneren arkadaşlar çok temel şeylerden kart öneriyor sana, driver kalitesi bilmem ne, 3 sürüm patladı sadece toparladılar sürücüyü, 3 sürücü nerde 10 yıllık amd driver sorunları nerede. Bu arada 5070 Tİ kullanıyorum merak ettiğin soruları sorabilirsinneden yapmayayım hocam videolar yalan mı söylüyor ki yapmayacağım ? amacım seni sorgulamak değil sakın yanlış anlama beni kararına saygılıyım lakin bir sürü video izledim.